Társasházban, panelban élők, mennyi időnként mossátok fel a folyosót, lépcsőházat?
Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 12:11
1/15 anonim válasza:
Be van osztva a lakók között, havonta kerül rank a sor. 10lakasos thaz
2/15 anonim válasza:
sohasem kellene, mivel takarító jár.
de ebben a saras időben időnként felszoktam az emeletünkön a lift előtt meg a saját ajtómig vezető folyosói részen porszívózni és mosni, főleg, hogy a kutya is lábnyomokat hagy.
3/15 anonim válasza:
Takarító jár talán hetente. 15 lakásos panel lépcsőház.
4/15 anonim válasza:
Hetente jön a takarító, a közös területek takarítása benne van a közös költségben. Társashàz, 30 lakás.
5/15 anonim válasza:
Panelben szine soha, volt takarító. Most egy 3 emeletes apartmanházban lakom, két naponta mosom fel a folyosókat és lépcsőket. Mondjuk, itt én vagyok a takarítónő..:)
7/15 anonim válasza:
Panelben lakom, soha.
Csütörtökönként jön a gondnok és felmossa, azért (is) kapja a fizetését.
Amikor felújítottam a lakást, és szennyeztük a folyosót, akkor naponta, ha olyan munkafolyamat volt, akkor nap közben is többször felmostam.
Van egy kedves idős házaspár, az öreg bácsi meg is jegyezte mosolyogva, hogy építés óta itt lakik, de ennyiszer nem volt még felmosva a folyosó, mint amióta én felújítok :D
8/15 anonim válasza:
Én nagyjából kéthetente csinálom
9/15 anonim válasza:
Régebben be voltunk osztva, kéthavonta jutott ránk a sor, most takarító jár, ő hetente takarít.
10/15 anonim válasza:
Soha. Söpörni szoktunk néha, amikor poros, faleveles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!