Télen is, ahogy nyáron is naponta cserélem a zoknikat és csak kimosás utánveszem fel újra. (igazán nem értem a kérdésedet, szerintem ez teljesen alapvetö higiénia követelmény, évszaktól, sporttól és munkakörtöl függetlenül)
2021. jan. 6. 14:27
2/23 anonim válasza:
Átlagos napon egy zokni egy nap.
2021. jan. 6. 14:32
3/23 anonim válasza:
Én sem tudom hova tenni a kérdést. Természetesen naponta cserélem, alsónadrággal együtt.
2021. jan. 6. 14:36
4/23 anonim válasza:
Minden nap csere, télen-nyáron.
2021. jan. 6. 14:54
5/23 anonim válasza:
Évszaktól függetlenül naponta tisztát veszek. Ha valami okból, pl. kertészkedéstől napközben elkoszolódik, akkor napközben is tisztát veszek, s azt este szennyesbe dobom.
2021. jan. 6. 14:59
6/23 anonim válasza:
Azt hiszem én értem...
Azzal együtt, hogy én is naponta cserélem a zoknimat tulajdonképpen még szinte öblítő illatú mikor a szennyesbe teszem.
Nyilván nem építőiparban dolgozok egész nap, meg nem is gumicsizma van a lábamon.
De valójában nem tűnik egyáltalán koszosnak a zoknim nap végére, azzal együtt, hogy férfi vagyok.
2021. jan. 6. 15:00
7/23 anonim válasza:
Évi 8 hónapon át nem hordok zoknit, és otthon sem hordok zoknit.
Az utóbbi 2-3 hónapban kb. 10-15x 4 órán át volt rajtam zokni, amíg vásárolni
voltam. Ez összesen kb. 8 pár volt, többször is felvettem azt, amit letettem.
Eddig egyszer mostam ki őket télen, azóta nem hordtam zoknit.
Nagyon koszos volt, mert a szobában széthányva tartom, beporosodtak. :)
2021. jan. 6. 15:05
8/23 anonim válasza:
Melós napokon 2 pár zokni, elmegyek melozni,ahogy jovok haza atveszem tisztara. Ha itthon vagyok akkor 1 zokni/nap de ha megyek üzletbe akkor megintcsak tiszta zoknit veszek fel es minden megy a mosásba. Rengeteg zoknim van. Alig birom kiteregetni mosas után.
2021. jan. 6. 15:15
9/23 anonim válasza:
Ismered a viccet...?
Egyik nő pletykál a másikról egy harmadiknak...
"Képzeld el,hogy a XY csak hetente egyszer cserél bugyit...pedig szerintem 2~3-szor kellene" =D
2021. jan. 6. 15:15
10/23 anonim válasza:
Én minden nap tiszta zoknit veszek és tiszta alsót is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!