Mit tegyek ha nagyon gyűr az új mosógépem?
Figyelt kérdés
2021. dec. 19. 17:57
1/7 Miss Endzsi válasza:
Válaszd a kímélő programot, úgy több vizet használ hozzá.
2/7 anonim válasza:
Alacsonyabb fordulatszámon centizz.
4/7 anonim válasza:
Anyag szerint is válogass, ne csak szín szerint. Én sokáig hülyeségnek tartottam, de rájöttem, hogy van benne igazság. Pl. amikor a pólókkal együtt farmert mostam, rettentő gyűrődt lett minden. A farmerokat elkezdtem farmer programon mosni, azóta sem a farmerek, sem a többi ruha nem gyűrődt.
A pamut program mos a legdurvábban, válaszd inkább a műszálas (syntetic) vagy ha van, akkor mix programot, valamint vedd le a centrifugát 1000-re.
Nekem ezek váltak be 🙂
5/7 anonim válasza:
Nagymami útmutatása nyomán a mosógépből kiszedve egy félórát pihentetem a ruhákat összehajtogatva, mielőtt kirázva/kihúzogatva kiteregetem. Nekem bevált.
6/7 anonim válasza:
A ruhák mellé tedd be a vasalót is.
7/7 anonim válasza:
Vasalaskonnyito gombot meg kell nyomni az elejen,mikor indul a program.
Meg max. 800 firdulatszammAl centrifugazz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!