Alsónadrág belső fele besárgult a vizelettől. Mivel lehet kiszedni?
Semmi.
Ha még fehér lenne, akkor mondanám, hogy UV fény, tedd ki a tűző napra de így esélytelen.
Nem akarlak tudományos magyarázattal úntatni, hogy mitől sárga az a sárga de lényeg az hogy csak klóros, hidrogénperoxidos vagy UV tudná eltűntetni a sárga színt.
Vegyél újat! Egészségesebb is!
Fehérnemű cseréről hallottál már??
Legalább kéthavonta cserélni kellene...
Normál hétköznapi használatra miért nem jó ?
Tiszta legyen az a fontos.Építő iparban dolgozom,még senki sem nézte a gatyámat, el van e színeződve a vizelettől.
Orvoshoz biztos nem ilyenbe mennék.
3/3 építőiparos: az a helyzet (én vagyok a tudományos magyarázatos 2. válaszoló) hogy a textilben egyre több nem kívánatos anyag halmozódik fel - az ami a sárga színt adja - és ezen baktériumok tenyésznek.
Hiába mosod ki, benne van az anyagban és ahogy felveszed beindul a baktériumok szaporodása.
Ne magyarázzam miket okozhat....
Sajnos ez egy természetes folyamat abban az esetben ha rendszeresen vizelet éri a textilt.
Azt már csak halkan merem kérdezni hogy egy egészséges felnőtt esetében ez hogyan történhet meg?
Szóval ha sárga, ki kell dobni!
De 60 fokot milyen baktérium él túl? Ráadásul miért kell minden baktériumtól megszabadulni? Ha mégis marad baktérium, mit okozhat?
Én amúgy sem vagyok a nagy fertőtlenítések híve, csak olyan vegyszer van itthon, ami muszáj (pl. Domestos, wc-fertőtlenítő, hypo időnként), de egyébként ecettel takarítok. Naponta fürdünk, tiszták vagyunk, rendszeresen takarítunk, sőt. Nem érzem magam igénytelennek, páromat sem tartom annak.
Egyéb felvetésre reagálva: párom nem használ wc papírt vizelés után, így pár csepp vizelet óhatatlanul is az alsónadrágba kerül.
Ennyi erővel az alsónadrágok felét kidobhatnám, hiszen gondolom a fekete és szürke színűekkel is ugyanez a helyzet, csak nem látszik.
De komolyan senki más nem nem jár így?
off:
hasznos a wc papír vagy nyilvános wc-ben paprzsepi arra a pár csepp-re. Engem nagyon zavar ha pisis lesz a gatya. Ez napi 3-4 pisi után már nem csak pár csepp. Persze piszoárban ez nem kivitelezhető. Nah mind1, kinek hogy a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!