Sportcipő belső részében megjelent néhány penészpötty. Hogyan tudnám eltávolítani?
Figyelt kérdés
Kimostam mosógépben a sportcipőmet, azonban kissé nyirkos volt az idő, így nem tudott rendesen kiszáradni. Amint észrevettem hogy nehezen szárad, egyből szárítottam, de addigra már megjelent rajta néhány penészpötty. Kidobni csak emiatt nem szeretném, teljesen jó állapotban van. Tudnátok valami tippet adni hogyan lehetne ezt orvosolni? Az ecetet már próbáltam, egy kis rongyot beáztattam ecetbe és a penészes felületre tettem, hagytam egy darabig állni. Valamennyit segített, de még nem az igazi. Ahol élek csak 10 százalékos ecetet lehet kapni. Köszi előre is a tippeket. :)2020. dec. 9. 15:53
1/1 anonim válasza:
Szódabikarbónával szórd be, hagyd állni reggelig, aztán kis kefélvel
keféld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!