Milyen vasalótok van? Melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
van egy drágább vasalóm, de sikerült ráégetnek vmit a talpára és nem tudom leszedni. Vennék újat,de nem tudom milyet érné meg jobban, amivel nincs ilyen gond.2021. dec. 14. 08:45
1/6 anonim válasza:
Az, hogy ráégettél valamit, az nem a vasaló hibája…
2/6 A kérdező kommentje:
azt tudom
csak nem lehet leszedni róla
esetleg olyan vasaló, amiről, ha úgy adódik, le tudom törölni
2021. dec. 14. 10:32
3/6 anonim válasza:
Sajnos sok (főleg a kínai) textilneműben nem szerepel egészen pontosan, ha kis mennyiségben hőre olvadó műszál is van benne, az viszont a vasaláskor ráolvad a vasaló talpára.
4/6 anonim válasza:
Vegyél vastalpút, bevonat nélkülit. Azt le lehet smirglizni.
Vagy egy kerámiatalpút és megtanusz vasalni.
Vagy vegyél olyan ruhákat amit nem kell vasalni és nem lesz többé ilyen problémád.
5/6 anonim válasza:
Az "öblítő" maradványa szokott szépen lassan ráolvadni a vasaló talpára aztán azt veszed észre egy szép nap, hogy olyan mintha le lenne xarva és levakarhatatlan. Szerves anyag a szagmegkötője amitől illatozik a ruha sokáig.
6/6 anonim válasza:
Bezzeg ha ecettel öblíttene….
30 éves vasalok, soha nem ragadt le semmim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!