AKihez jár takarítónő, mekkora a lakás, mennyi időt tölt ott, mennyit fizettek?
Meg a többi részlet is érdekel: mit csinál, hányszor megy, hetente-havonta-3havonta, stb.
Nekünk egy 63nm-es lakásunk van, és elgondolkodtam, hogy lehet megbíznék valakit mondjuk 2 hetente... ilyen portörlés, ablakpucolás, konyha takarítás, esetleg vasalás, amit muszáj (nem vasalok, a szárítógépből kiveszem-összehajtom, de van amit kell).
Főállásom és mellékállásom is van, itthonról is gyakran dolgozom. Ti otthon vagytok, mikor ott a takinő? Nem kellemetlen, hogy te pl. gépezel, ő meg takarít? (gépen dolgozom).
Nyilván hét közben sem enne meg a retek, ugyan úgy felsöpörnék-mosnék, bepakolnám a mosogatót stb, de bírnám, ha nem nekem kellene kádat pucolni meg ablakotmosni (persze ezt se kell 2 hetente, csak példát mondtam)
ja, és hogy merre laktok, az még érdekelne (nyilván Pesten meg Sopronban drágább mint Miskolcon)
Hozzánk heti kétszer jár, hétfőn és csütörtökön.
Az egész házat takarítja, megvan a rutinja, hogy mit, mikor takarít.
Nagyon nehéz jó takarítónőt találni, sajnos mivel ez egy végzettség nélkül munka/szakma, mindenki azt hiszi, hogy tud takarítani.
Takarítócéget semmiképpen se fogadj, ott általában mindig mást küldenek ki és a pénz nagy részét nem a takarító kapja, aki valósággal dolgozott, hanem a cég teszi el.
Próbálj először ismeretségi körben, kollégák, barátok között érdeklődni.
Én kórházban dolgozom, gazdasági osztályon, egy nagyon precíz alapos takarítónő innen ment nyugdíjba, mellette vállal heti 2-3 házat, így sikerült “lecsapnom” rá.
Az összeg kimaradt: Vidéken vagyunk, Dunántúl, heti 15 ezer forintot kap.
Ketten vagyunk a párommal, plusz egy nagytestű kutya, aki a házban lakik.
Természetesen főzés után mindig kitakarítom a konyhát, ha valahol kosz, morzsa, sár van azt eltakarítjuk magunk után.
De az ablakpucolás, fűrdők takarítási, portalanítás ezeket a takarító csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!