Ruhák fehérítésére mit használtok mosáskor?
domestos fehérítő+szódabikarbóna+fehérítős mosószer. ezt összekeverem egy kis pohárban (jól felhabzik :D) beleöntöm az előmosásos rekeszbe.
a sima mosópor rekeszbe teszek fehér ruhára való mosóport, és öntök hozzá egy kis flóraszeptet.
az öblítősbe meg ízlés szerint öblítőt.
60 fokon szoktam mosni.
általában szép fehérek maradnak a cuccok.
tudom, majd jönnek a lehurrogók, h mennyire túlbonyolítom. van benne igazság, de nekem ez kell a komfortérzethez :D ja, és persze imádok mosni :D
nagyon szürke vagy sárga, vagy véletlenül összemostad vmivel, esetleg makacs folt került rá, akkor áztasd be domestos fehérítős vízbe, és utána moss.
előző voltam .
Az Amway Bleach nevú fehérítőjét. Ha az nincs, akkor semmit.
Domestost csak akkor használj, ha szívből gyúlölsz mindenkit, akinek a ruháját mosod, beleértve esetleg magad is.
nem tudom miért kell elátkozni a domestost, eddig semmi bajom nem lett tőle, pedig már 10 éve használjuk a háztartásban sokmindenre.
sajnos nem ismerek egy amway ügynököt se, úgyhogy nem fogom megtapasztalni milyen csodálatos az ő hipójuk :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!