Utazó,hordozható mosógépről vélemények?
Új albérletben lakok pár napja. Ma mostam, de az automata régi szar, 2 óra a legrövidebb program, az öblítő benne is maradt, retkes is, a ruhák is büdösek lettem, sokan is vagyunk, 6an a házban...
Nem akarom még egyszer beletenni a ruhát de nyilván ki kell mosni. Egyelőre muszáj itt maradnom pár hónapra.
Arra gondoltam veszek egy ilyen kis műanyag mosógépet.
A semmitől és a jelenlegitől csak jobb lehet.
Valakinek van bármi tapasztalata, ötlete, javaslata?
Rá kellett néznem, hogy mi ez, mert nem ismertem.
Hát tudod, én olyanra ami koptatja, szaggatja szét a ruhát az alján levő tárcsával, külön kell öblíteni a cuccot a kádban, utána vissza és centrizni, biztos nem fizetnék 30-35ezret. Ami kevesebb az végképp komolytalan.
Inkább keresnék egy (Bubbless?)mosodát és heti 1x ott kimosnék mindent. Utána szárazon, hajtogatva hazavinném. Közben tanulnék, vagy olvasnék, vagy gépeznék, kinek mi a fontossági sorrend.
...vagy:
Szólnék a bérbeadónak a mosógép állapotáról.
A tulaj tudja.
Nincs időm mosodában ücsörögni, 14-15 órákat dolgozok és nincs is a közelben ilyen
Ha nincs 10-15 km-es körzetben, az szempont és megértem.
De hogy "Nincs időm mosodában ücsörögni" az nem lenne indok, mert otthon is időt kell szánnod erre a kezdetleges mosásra, öblítésre, centrifugára, ide-oda pakolászásra, plusz teregetés és egyéb.
Vedd meg bátran, ha el tudod zárni a szobádban. Ismerős a szitu, amikor sokan használnak egy semmitérő tragacsot.
Ha van nélkülözhető húsz-harminc ezred, ne tétovázz.
Anyósomnak volt ilyen, meg volt elégedve. Amikor meghalt, az örökösök egyből lecsaptak rá.
Amúgy a nevében benne van, hogy utazó..nem csodamasina.
A célnak pont megfelel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!