Gumis lepedők szárítógépben?
Figyelt kérdés
Akármivel teszem be őket, egy hatalmas gombóc lesz az egészből, magába gyűr mindent és nedves marad.
Van erre valami praktikátok?
2021. okt. 20. 18:43
1/8 anonim válasza:
Nekem is mindig ugyanez van.
Sajnos nincs jó praktikám rá, én a gumis lepedőt "hagyományosan", a kinyitható szárítón szoktam megszárítani.
2/8 anonim válasza:
Idézek:
"Gépi szárításnál a mosózacskó jó megoldás lehet, szerintem viszont a legegyszerűbb az ágyra húzva szárítani. Vedd ki a lepedőt a gépből, rázogasd meg, majd feszítsd fel az ágy támlájára és a másik végére. Tökéletesen egyenesen és gyűrődésmentesen fog megszáradni."
3/8 A kérdező kommentje:
A vizes lepedőt húzzam fel az ágyra??
2021. okt. 20. 22:42
4/8 anonim válasza:
Hát, ha rád nem lehet :)
Na ez tipikusan olyan cucc amivel legtöbbször csak a baj van. Én rá szoktam hajítani a kád fölött a zuhanyfüggöny-tartóra és néha megmozgatom.
5/8 anonim válasza:
Nem teszek hozzá mást.Szárítok rajta egy kicsit és a ruhaszárítóra rakom.
6/8 anonim válasza:
összehajtom és úgy teszem a gépbe, nem lett gombóc egyszer sem. Mást nem szoktam mellé tenni, gyorsprogramra állítom a gépet.
7/8 anonim válasza:
Én úgy csinálom, hogy félidőben a gumislepedőket kiszedem és megrázom egy kicsit, majd vissza és száraz lesz. Egyébként, ha jó idő van, akkor a lepedőket, ágyneműhuzatotkat inkább kiterítem.
8/8 anonim válasza:
Én is így jártam sokszor, amióta szárítólabdát használok nem gyűri be a többi ruhaneműt, amit mellé teszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!