Minden szárítógépben összemennek a ruhák?
Figyelt kérdés
Aeg hőszivattyús gépünk van. Csak a pamut program szárít valóban szárazra, ez viszonyt olyan magas hőmérsékleten szárít, hogy még azok a ruhák is összemennek, amik címke szerint betehetőek..2021. szept. 14. 15:26
1/8 anonim válasza:
Akkor mennek össze, ha túl sokáig hagyod benne. A modern gépek már valahogy érzékelik a ruhák nedvességét, nem tudom hogyan, de érzékelik és kikapcsolnak, ha teljesen szárazak. Ha a tied nem ilyen, nézd meg a program kétharmadánál, hogy hogy áll és ha száraz, állítsd le és vedd ki.
2/8 anonim válasza:
NEM; csak akkor, ha vagy a gép nem jó, nem jól használod vagy nem jól állítod be.
3/8 A kérdező kommentje:
Az enyém is ilyen, egy 1 éves Aeg hőszivattyús szárítógép.
2021. szept. 14. 15:33
4/8 anonim válasza:
Sosem tapasztaltam. Mi mindig a "Mixed" programon szárítunk. Az a jó benne, hogy nem túl magas hőfokon szárít és ha idő szempontjából le is jár a program, de még vizes a ruha, akkor megy még 5-20 percet, amíg megszárad. Más programot esetleg munkásruhákon használunk. Azoknak sose lesz bajuk.
5/8 anonim válasza:
Pamut hőfokon csak pamutot szabad szárítani.
A műszalasokat kisebb hőfokon, de sokáig.
Igen, van aminek 40 perc kell, vagy akár 1 óra is.
Általában a ruhák cimkéjén ott van, hogy csak alacsony fokozaton tehetők a szárítógépbe.
6/8 anonim válasza:
Kb 15 éve használok szárítógépet, de sose tapasztaltam ilyet, pedig szelektálás nélkül teszek be mindent a csontszáraz programra.
7/8 anonim válasza:
Nekem whirlpool szárítógépem van, a napi programon szárítom a ruhákat (pamut, műszál) van rajta olyan funkció hogy alacsonyabb hőmérséklet, a szárítási szint pedig normálra van állítva. Így nem mennek össze a ruhák és jól megszáradnak. A törölközőt, ágyneműt az xxl programon szárítom (érezhetően magasabb hőfokkal dolgozik) nálad a hőfokbeállítással lesz gond
8/8 Nusi69 válasza:
A beállításon ,és a ruha anyagán múlik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!