Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan mossam ki szép tisztára...

Hogyan mossam ki szép tisztára a párom Szakács ruháit?

Figyelt kérdés
Segítsetek, tanácstalan vagyok úgy érzem mintha benne maradna a zsír és a kajaszag. Érezni az öblítő illatát de mellette ott marad a kajaszag. Fekete a foltokat nem látni . Persil vagy ariel mosószerrel szoktam mosni és lenor öblítőt használok + kis ecetet is szoktam bele rakni.

2021. aug. 18. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:
27%
Miért nem őt kérdezed?
2021. aug. 18. 20:22
 2/6 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
77%

Vagy tegyél öblítőt, vagy ecetet, a kettő együtt ne menjen a tartóba.

A ruhákat pedig érdemes lenne előtte akár kézzel, mosószeres, zsíros hajra való samponnal átmosni, mert a zsír és az olaj benne marad a ruhában.

2021. aug. 18. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:
94%

Mosóporral mosd. Tudom, hogy sokan leszavazzák, meg ódivatúnak hívják, de tisztító hatásban verhetetlen.

Én azt tanácsolnám, hogy kezd egy rövid, 30 perces mosással egy kevés mosóporral, ez a nagyja koszt és zsírt kiviszi.

Utána mehet a főmosás.

2021. aug. 18. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
2021. aug. 18. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:
58%

Én is a mosóport javaslom, tényleg a tisztítóhatasa verhetetlen. Nekem a foltokat előbb kiszedi a mosópor mint a gél, illetve a mosókapszula.

Öhm csináld azt, hogy a ruhait 2-3 órás olyan programon mosd, amelyiknek van előmosása.

Illetve használj Lenor vagy Coccolino öblítőt, ez a kettő tuti kiviszi a szagokat.

2021. aug. 22. 07:58
 6/6 anonim ***** válasza:
62%
Mosószódát és flóra szappant használj, utóbbit a foltokra, az öblítő tartályba ecetet tegyél. Az öblítőt dobd ki a pichába, mert az felelős a szagok megmaradásáért, és ezt nagyon komolyan mondom, saját tapasztalat. Ha illatos ruhat akarsz illóolajat csepegtess egy sötét zoknira, vagy rongyra, es hajítsd a dobba a ruhák közé! Próbald csak ki, nem fogsz csalódni! ;)
2021. aug. 25. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!