Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogy tudnam konnyen felvinni...

Hogy tudnam konnyen felvinni a bevasarlast lift es teherlift nelkul? 30-50 kg szokott lenni a csomag.

Figyelt kérdés

Ez Budapest belvarosa. Volt mar rola regebben szavazas,h vki meg veszi a tetoteret es csinaltat ingyen liftet meg lepcsohazfelujitast,de 2 fo leszavazta.

Nemreg az egyik leszavazoval beszeltem es teherliftet se akar,merthogy elcsufitja az udvart. Meg az is 10-15 milla az allitasa szerint.

Adott nehany magas emelet. Van utcai szoba is.

Gondoltam a lepcsore tett vmi rampara vagy vmi ablakbol kinyulo vaskorlatra csigaval ,amivel felhuznam 2-3 reszletbe a bevasarlast,de ezt meg csak ket szemely tudja.

Varom az otleteket. Mindent irjatok le . Akarmit. Nagyon el vagyok keseredve.

#kényelmetlenség #Allando cipekedes #Esszerutlen
2021. aug. 12. 19:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Ha nincs segítségem de nehezet kell vennem, én is kettő, ritkán három részletben viszem fel a harmadikra. Hiába vagyok fiatal egyszerűen van mikor nem bírom felvinni egyszerre. Körülbelül 10 kilót bírok el. És volt hogy 24 kilót vettem.

Gurulós kiskocsi és busz. Vittem magammal kettő plusz kisebb szatyrot amibe pakoltam a lépcsőházban. Aztán visszamentem a kocsiért is amibe még szintén maradt a cucc. Így vittem fel.

(Kíváncsiságból megmértem a szajrét miután feljöttem és mindent mikor már lakásban volt. 24 és 27 kilót is szoktam mérni).

Most már van segítségem akivel vásárolok és segít is felhozni.

máj. 27. 00:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!