Hogy tudnam konnyen felvinni a bevasarlast lift es teherlift nelkul? 30-50 kg szokott lenni a csomag.
Ez Budapest belvarosa. Volt mar rola regebben szavazas,h vki meg veszi a tetoteret es csinaltat ingyen liftet meg lepcsohazfelujitast,de 2 fo leszavazta.
Nemreg az egyik leszavazoval beszeltem es teherliftet se akar,merthogy elcsufitja az udvart. Meg az is 10-15 milla az allitasa szerint.
Adott nehany magas emelet. Van utcai szoba is.
Gondoltam a lepcsore tett vmi rampara vagy vmi ablakbol kinyulo vaskorlatra csigaval ,amivel felhuznam 2-3 reszletbe a bevasarlast,de ezt meg csak ket szemely tudja.
Varom az otleteket. Mindent irjatok le . Akarmit. Nagyon el vagyok keseredve.
11-es: és ha a szomszéd 35-40 éves (nem sportos, nem csinos, nem szép) nö kér meg, hogy vegyél neki 30 kiló akármit, azt is megvennéd meg felvinnéd?
Itt nem 80 éves néniröl van szó a kérdés alapján!
Nincsenek olyan szomszedaim,akik felhoznak. Meg penzert se. Olyanok laknak.
A hazhozszallitasra en is gondoltam,de ott elore tudni kell hetekkel (ahogy neztem) megrendelni. (Nem mindent tudok igy megjosolni.
15 ezret nem koltok el egy ilyen vasarlas alatt.
Vhol nagyon draga,ha konkret idosavot kerek (1 oras intervallum)
Lift nelkul is felhoztak?
Eleg problemas masra utalva lenni.
Neztem tobb ceget: ok max 2-3 karton asvanyvizet hoznak ki. Az nekunk nem eleg. Ahol meg kihoznanak tobbet,ott meg dragak a cuccok.
A felhuzas idejere kiallovason gondoltam felhuzni,utana azonnal behuznam az ablakot.
Nem akarok masra utalva lenni. Dolgozunk mindannyian.
Nem igazan fer bele az anyagi keretbe,h masnak penzeket adjak a felhordasert jelenleg.
Nálunk sincs lift, felhozzák, sokszor már másnap reggelre van időpont és olyan 15ezer felett a legtöbb helyen ingyen van a szállítás. Mondjuk nem szoktam ilyen nehezet rendelni hármunkra hetente. (De gerincsérvem van, azért szoktam rá.) Ti hányan vagytok? Ez heti bevásárlás? Mert ha többen, adott az is, hogy együtt oldjátok meg. Ha meg havi, akkor adott, hogy gyakrabban végy kevesebbet.
Csigát vagy liftet biztos nem szerelhetsz fel, balesetveszélyes és engedélyköteles. És szerintem többe kerülhet, mint a házhoz szállítás.
18: Rendszeresen rendelünk a Tescotól bőven 15 000 fölött és nem tudok erről a lehetőségről.
De mondjuk nem is tudnánk egész nap otthon ülni emiatt.
Ritkán vásárlok be szintén, de akkor hosszabb időre. Gurulós bevásárlókocsiba húzom a vásárolt dolgokat magam után, plusz hátizsákomba a hátamon vannak, plusz másik kezembe nagy teli szatyor. Lift nincs. Lerakom és a három csomagot egyenként viszem fel mindig csak a következő lépcsőfordulóig, hogy szem előtt legyen.
Én is úgy tudom, hogy 15 ezer ft felett ingyen kiszállítják és használni fogom ezt a lehetőséget előbb-utóbb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!