Hozzátok hányszor jár a takarítónő?
Sziasztok, hozzatok hányszor jar a takarítónőtők egy héten/ egy hónapban? Én arra gondoltam, hogy heti 1x hívnám egy teljes takarításra. 45nm a lakasom, egyedül lakok, 21/L.
Koszi a valaszokat előre is😊
Egy elkora hazba, ahol gépek is vannak, hadd legyen mar kiakaszto.
Egy szemelyre mosogató is...
Én nem vagyok irigy, egyszerűen csak nem értem, hogy lehet valaki ennyire lusta....
Azt írja, nem tudja jól megcsinálni pl. a wc-t....hát, de így megtanulni se fogja, ha más csinálja meg helyette?
Most nem azért, de huszon pár évesen illene tudni takarítani, egyedül!! Más is dolgozik, sokat + gyerekei vannak. Nagy háza, állatok, esetleg kert is...és lássatok csodát, nincs takarítőnőjük!
Sz.r annak aki ebben nevelkedett, mert, ha egyszet bármi miatt rákényszerül, hogy maga takarítson, ott fogja verni az ideg és rinyálni fog, hogy ő ezt nem meg fúj...tiszta szégyen. :D
Nekem havonta jön egy teljes nagytakarításra. 30 nm, 20.000 forint. (Kevesebbért is jönne szerintem, de nem vagyok vele zsidó, mert én a lottóötösért sem csinálnám meg.)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!