Az ecetszag hogy menne ki az ágyamból?
Figyelt kérdés
Ettem egy kis ecetes ételt, ami kiömlött az ágyamra, és azóta is büdös. Mit csináljak vele? Lehet nem ez a kategória, de nem tudtam hova írjam ezt ki.2021. jún. 20. 21:39
2/8 anonim válasza:
Volt itt egy lány, akinek a lábszagát az ecet se vitte le. Szerintem őt kéne befektetni az ágyba, talán elmúlna az ecetszag.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem az ágyneművel van a gond, hanem hogy a matracra is beleömlött, és nagyon érzik.
2021. jún. 20. 22:02
5/8 anonim válasza:
Most nagyon jó az idő. Ha kertes házban laksz vidd ki és mosd ki, most gyorsan szárad. Ha van erkélyed még ott is eltudom képzelni a mosást.
7/8 anonim válasza:
Nem tudom milyen étel volt de általában hamar el szokott párolni az ecet szaga. Jól szárítsd ki és ha akkor is érzed, mosószeres vízzel kicsit dörzsöld át a matracot. (A legjobb az ipari porszívó, amivel tudsz szőnyeget mosni.)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket.
2021. jún. 21. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!