Másnak is pisilni kell egyből amikor mosogatni kezd?
Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdésnek tűnik, de folyton így járok, nem kell wc-re mennem, aztán ahogy nekikezdek mosogatni, azonnal rámjön, hagyhatom félbe.. :D múltkor egy barátnőm mesélte, hogy ő is szokott így járni. Ez mindenkivel így van? :)2021. máj. 6. 20:07
1/7 anonim válasza:
Nem mindenkire jellemző, de a vízcsobogás sok emberből kiváltja ezt az ingert. Hallottam, hogy katonák szokták a bajtársuk mellett öntögetni egyik csészéből másikba a vizet, aki általában bepisilt miatta, de lehet, hogy ez c sak blöff. Hallottam ilyenről útörőtáborokban is. Idővel általában elmúlik. Nem tehetsz mást, mint engedelmeskedni a szervezeted igényének.
Ha fürdőkádba engeded a vizet akkor nincs ilyen ingered?
2/7 anonim válasza:
Nincs igy mindenkivel de bárki válhat ilyenné.
3/7 Metionin válasza:
Igen, a víz okozza, nekem is mindig kell. De direkt megyek előtte :D
4/7 anonim válasza:
Nekem nem
De viszont akkor nagyon kell pisilnem ha be megyek a wcre csak 1 fèsüèrt(olyankor mindig rám jön)
6/7 anonim válasza:
#1 jól mondja, és pont a másik táboros szivatás meg az, amikor az alvó "barátod" kezét rakod bele meleg vízbe, attól is bepisil. Nekem akkor kell pisilnem, amikor meleg vízbe nyúlok, legyen az mosogatás, törölgetés, vagy csak egy sima kézmosás néha. :)
7/7 A kérdező kommentje:
igen, nekem is kell zuhanyzásnál is. :)
2021. máj. 14. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!