Melyik mosogatószer lehet jó zsíroldó hatású?
Figyelt kérdés
...mert bár tv-reklámban mutatják egy mosogatószerről (én is azt használom)...hogy egy cseppet cseppentenek, aztán egy nagy halom tiszta tányér....nálam ez nem működik. De, konkrétan, pl. húsleves főzése után (ugye, a húsokból kifőnek a zsírok)...egyszerűen (szinte) akármennyi mosogatószert is teszek az edénybe (jó meleg vízzel)...egyszerűen, mintha nem is mosogatószer lenne...csak úgy lesz tiszta az edény, ha papír törlő-kendővel is alaposan kitörölgetem.2021. ápr. 28. 10:59
11/14 anonim válasza:
Hát nekem Jar- ból az egy csepp elég sok mindenre elég.
Én így mosogatok: tányért bevizezem, csapot elzárom, mosogatószeres szivaccsal megdörgölöm, szivacsot félreteszem, tányért leöblítem. Mindig a legkevésbé koszossal kezdem.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2021. máj. 1. 22:26
13/14 anonim válasza:
Én Jart használok, de nem egy cseppet, az semmire sem elég. Édesanyám csak annyit hajlandó használni, hát nem is lesznek mindig tökéletesen tiszták az edényei. Az olcsóbbakat is próbáltam, de azokból sokkal több kellett ugyanahhoz a hatékonysághoz, így hosszú távon nem érte volna meg az olcsóbbat venni gyakrabban, mint a Jart drágábban.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2021. máj. 7. 11:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!