Mik a pontos "hozzávalók"?
Figyelt kérdés
Egy vagy két hete valamelyik hétvégén korán reggel ment az egyik csatornán a Tiszta a lakásod? c. műsor. Egy japán vagy kínai (nem tudom) házaspár szerepelt vele, akiknek elég sok állataik voltak, főleg kutyáik. A műsorvezető nő, vagyis hát aki takarított ajánlott nekik egy házi szert. Citrom, víz és talán szódabikarbónát kell összekeverni. De sajnos a szódabikarbónában nem vagyok biztos. Látta esetleg valaki a műsort? Vagy hallott már ilyenről? Amúgy a levegőbe kellett permetezni. Ja, és még annyi, hogy melyikből mennyi kell? Vagy csak gondolóformán?
Előre is köszi a válaszokat. :)
2010. aug. 19. 08:30
1/3 anonim válasza:
Ez nem egészen az amire gondolsz, de ezt találtam és ahogy beleolvastam, jó dolgok vannak benne. Bár az oldal elég gagyi...
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Amúgy azt még kifelejtettem, hogy ez kutyapisi ellen van. Mert azt is mondták, hogyha belélegezzük, akkor az káros lehet a tüdőre, és egy idő után akkor halált is okozhat. :S És elvileg a citrom megöli ezeket a bacikat.
2010. aug. 19. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!