A wc-be akasztható illatosító helyett mi mást lehet használni?
Nem szeretném ezeket a wc csésze szélére akasztható illatosítókat használni tovább mert nem valami környezetbarátak...
Viszont nem tudom, mire lehetne lecserélni.
Hetente kisúrolom a wc-t fertőtlenítőszerrel és vízkőoldó hatású szerrel, és még 1-2 alkalommal löttyintek a csészébe fertőtlenítőt, de ez nem elég. Ha nincs benne az illatosító, akkor fura állott "wc szaga" van.
Mit lehetne tenni ez ellen a szag ellen az akasztós illatosító nélkül?
(tartály nincs, így azok a szerek/eszközök kilőve, amiket a tartályban kell használni)
Itt milyen jellegű problémára kell gondolni?
Tavaly lett átnézve, kicserélve, felújítva a teljes csatornarendszerünk.
Azért van víz a wc aljában, hogy a szag ne jöjjön fel.
Szellőzőbe rakj ventilátort, sokféle képpen lehet üzemeltetni, ki be kapcsoltatni.
Ezt természetesen tudom, de mégis van egy szaga. :)
Nincs szellőző, ablak van ami majdnem egésznap nyitva van bukón, de még így is...
WC-olaj
A munkahelyen ilyet használok. Semlegesíti a szagokat. Naponta elvileg egyszer kell használni, de vettem itthonra is és itthon naponta kétszer használom. Tiszta, friss illat van a mosdóban. Persze, emellett rendszeresen takarítom is a WC-t.
Én csak vízkőoldó tablettát használok a "normál" heti takarításon kívül. Nem tudom, mit értesz állott szag alatt...
Légfrissítőt is csak akkor szoktunk használni, ha big output :-D után azonnal akarja más is használni a klotyót.
"mert nem valami környezetbarátak..."
Olyan sok nem környezetbarát vegyszert használsz, hogy egy plusz illatosító már csak +1-2% terhelés lenne és le van tudva a dolog.
(Én csak kék WC-tisztítót használok, amit állni kell benne hagyni kicsit és leöblíteni, azt is csak havonta, és megfelel, szóval ehhez képest nekem nagyon sok volt olvasni a sok káros vegyszert, amit használsz és suvickolsz, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!