Ti mivel "csináltok" jó illatot a lakásban?
Én zöld ajaxot használok, de 5 perc mulva semmi illat, probáltam a tandilt azint ugyan az, expertet is dettó, domestos is kilőve, natur illatosítók még annyit se érnek...Írjatok minden félét:D
Mióta voltunk egy szálláson megszállottan keresem mivel csináltak olyan jó illatot amit 3 napon keresztül intenzíven lehetett érezni nagyon kellemes volt! Elektromos illatosító sehol nem volt sőt igazából semmilyen. Szállás tulajt kérdeztem azt mondta hogy van egy takarító aki mindig ezt az illatot varázsolja...
Rendszeresen takarítok, ágynemű is hetente vasárnap van cserélve szellőztetve minden reggel...Ahogy a kérdésemben meg van fogalmazva én is illatosított takarító szerekkel takarítok mindent és mégse...
Engem nem igazán érdekel hogy egészségtelen hogy őszinte legyek tele a hócipőm az ilyen olyan egészséges dolgokkal aztán az egészséges dolgok is felvannak címkézve ugyan azzal mint az egészségtelen:D
DE nem ez a kérdés témája ne offoljatok. Köszönöm
Mondom. Kereszthuzat.
Egyébként meg milyen ház? Milyen bútor? penész? doh? szőnyeg? pvc? kutya-macska-büdös kölök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!