Megőrülök a morzsáktól!??
Figyelt kérdés
Hamarabb megy el a család fél órával, rám hárul a romeltakarítás. Hiába esznek tányéron, úszik az asztal, a szék alja, jut a konyhapultra és alá a földre is. A kisebbik gyermekemnek minden kihullik a szájából, ráragad a papucsra, kiviszik az előszobába, agyhalál. Vegyek morzsaporszívót? Évek óta szajkózom hogy tányér fölött eszünk és tudom hogy próbálnak figyelni rá, de mégis. Nálatok mi vált be?2021. jan. 13. 12:12
1/7 anonim válasza:
5 évesem van, öt éve minden evés után tiszta morzsa az asztal alatt is, de már javul azért.
Nekem a legjobb lakótársam Robi, a robotporszívóm. Minden nap megy ebéd után egy kört a lakásban, most is míg én itt kávézok ebéd után.
2/7 anonim válasza:
Még sok tízezer családnál van így.
3/7 anonim válasza:
#1 A mi porszívónk is Robi :D Nagyon szeretjük, a legjobb barátunk. Szintén minden nap megy. Főzés és evés után még extra kört is fut csak a konyha és étkező területén. Azóta nincs morzsa.
4/7 anonim válasza:
Mit esztek, ami ennyire morzsálódik?
5/7 A kérdező kommentje:
Kenyeret kenyérrel🤪
2021. jan. 13. 21:35
6/7 anonim válasza:
5: A Pennyben van szeletelt rozskenyér, fél kiló 239 Ft, azt szoktam venni, egy szemet se morzsálódik.
Illetve otthon sütünk fehér kenyeret sima sütőben 250 fokon, annak sincs morzsája.
Egyébként is a szeletelt kenyér esetében, bármilyen is, lehet spórolni a morzsákkal. Van már 190 Ft / kiló áron is.
7/7 anonim válasza:
Süssél rántott húst, vagy add oda egy pecásnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!