Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen mosólapot használtok?...

Milyen mosólapot használtok? Mik a tapasztalatok? Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Gondoltam kipróbálom. Szívesen leváltanám a hagyományos mosószereket-vegyszereket-flakonokat. Fontos számomra környezettudatosság!

2termékre találtam rá:

1, Ökosheet:

[link]

Nagyon sok jó vélemény vannak róla, viszont elég nagy kiszerelésben árulják, próbának nem túl jó, Kínában gyártják, sok összetevő van benne (azt gondoltam, ha már olyan természetesnek hirdetik, nincs benne olyan sok összetevő)

2, Love Planet

[link]

Sok a jó vélemény, kapható kis kiszerelésben is próbára, kevés összetevő van benne, Magyar termék, itthon gyártják! (ez tetszik!), gyanús hogy van biztonsági adatlapja mint legtöbb vegyszernek (Bőrirritáló hatású, stb)

tegnap 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Most akarom kipróbálni a vadgesztenyéből, saját magam által készített mosószert. Attól környezettudatosabb, meg olcsóbb nincs is. Itt a Gyakorin ajánlották...
tegnap 20:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne, hogy a munkás ruhát nem mosná ki tisztára. És még drága is.
tegnap 20:54
 3/3 anonim ***** válasza:

"gyanús hogy van biztonsági adatlapja mint legtöbb vegyszernek (Bőrirritáló hatású, stb)"

Máskèpp nem is kerülhetne forgalomba. Az lenne gyanús, ha nem volna biztonsági adatlapja. Minden kèmiailag előállított

anyag vegyszer. Így a mosószappan

is az. Itt pedig mint mosólap, nem egy öko, vagy vegyszermentes termèket kínálnak.

tegnap 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!