Hogy szeditek le a terasz mennyezetről a pókhálókat?
Slaggal. Amikor még jó volt az idő akkor lehetett a teraszt így takarítani, slaggal felspriccelni. De amúgy nem szokott zavarni minket, csak alacsonyan ne legyenek.
Anyósom kevésbé szereti a pókhálókat és sokkal többet takarít, neki vettem pár éve ajándékba ehhez egy íves végű seprűt, teleszkópos nyelűt, kifejezetten ehhez. Ilyenhez hasonló volt, scak több darabos készlet:
9# Én inkább kihagynám. A bejárati ajtónk felett van egy beugró, ahol a plafon is nemesvakolatos. Itt ragad össze-vissza a pókháló, amikor leszedném. Ha azt nekiállok locsolgatni, akkor egyrészt alatta kell állnom (köszi), másrészt tiszta dzsuva lesz a bejárati ajtó, egy ablak, a villanyóra szekrénye és úgy kompletten az egész beugró.
Van egy különálló teraszunk, ott ez nem érdekelne, ott a felmosás is annyi nálam, hogy leveretem vízzel, de itt akkor inkább felállok a létrára és leszedem kézzel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!