Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogy szeditek le a terasz...

Hogy szeditek le a terasz mennyezetről a pókhálókat?

Figyelt kérdés
Lambériás mennyezetünk van és sehogyan se tudom maradéktalanul eltávolítani őket. Próbáltam seprűvel, portalanító kefével, felmosóval, de mindig ott ragad valamennyi...

nov. 13. 22:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
Sehogy, hasznos a pók hálóstól, megfogja a bogarakat.
nov. 13. 22:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Porszívóval.
nov. 13. 23:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is porszívóval.
nov. 14. 07:26
 4/11 anonim ***** válasza:

Slaggal. Amikor még jó volt az idő akkor lehetett a teraszt így takarítani, slaggal felspriccelni. De amúgy nem szokott zavarni minket, csak alacsonyan ne legyenek.

Anyósom kevésbé szereti a pókhálókat és sokkal többet takarít, neki vettem pár éve ajándékba ehhez egy íves végű seprűt, teleszkópos nyelűt, kifejezetten ehhez. Ilyenhez hasonló volt, scak több darabos készlet:

[link]

nov. 14. 07:47
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
#4: Én is vettem ilyesmit, leszedi, csak belőle nem lehet kitakarítani a pókhálót, tarthattam a csap alá vagy fúvathattam kompresszorral nem használt.
nov. 14. 07:52
 6/11 anonim ***** válasza:
#5 Ezt nem tudom, anyósom nem panaszkodott rá és én se láttam, hogy ilyen lett volna amikor kölcsön kértem. De ők mindent extrán takarítanak, nyilván ezt is. :)
nov. 14. 07:57
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a 4 által belinkelt van. Simán ki tudom takarítani :D
nov. 14. 10:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Esetleg tesztelte ezt valaki nemes vakolaton? Mert én onnan nem tudom letakarítani a pókhálókat. Ha megsepregetem, úgy beleül a kis gödröcskékbe, hogy esélytelen leszedni.
nov. 15. 13:16
 9/11 anonim ***** válasza:
#8 ezért szoktam slagozni néha. A víz sokat segít.
nov. 15. 13:31
 10/11 anonim ***** válasza:

9# Én inkább kihagynám. A bejárati ajtónk felett van egy beugró, ahol a plafon is nemesvakolatos. Itt ragad össze-vissza a pókháló, amikor leszedném. Ha azt nekiállok locsolgatni, akkor egyrészt alatta kell állnom (köszi), másrészt tiszta dzsuva lesz a bejárati ajtó, egy ablak, a villanyóra szekrénye és úgy kompletten az egész beugró.

Van egy különálló teraszunk, ott ez nem érdekelne, ott a felmosás is annyi nálam, hogy leveretem vízzel, de itt akkor inkább felállok a létrára és leszedem kézzel. :D

nov. 15. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!