Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Modern, A+++ mínusz sokszázalé...

Modern, A+++ mínusz sokszázalék nem vízzel mosó mosógépekben használtok mosóport?

Figyelt kérdés
Mondjuk 60 fokos pamut vagy allergy care vagy hasonló programokon ágyneműkhöz, törölközőkhöz?

2021. jan. 4. 21:48
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

A gőz nem mosóprogram. Alig használt, minimálisan szennyezett ruhák felfrissítésére való, nem arra, hogy a farmerem vagy a törlöközőim kitisztítsam vele.

Elsősorban port használok én is, kivéve a kényes darabokat, amihez speciális folyékony mosószer megy.

Kérdező, szerintem túl sok mosóport használsz, azért nem oldódik fel a mosópor, esetleg túl alacsony a hőfok. A DM sajátmárkás poraival legalábbis sosem volt bajom, kivéve egyetlen alkalmat, amikor egy rövid, húszperces, 30 fokos programmal mostam. Ott nekem is soknak bizonyult a mosószer. Utánanéztem, az a program nagyon kevés vizet használ, és talán feloldódni sem volt ideje a beletett mosószernek.

2021. jan. 4. 23:14
 12/40 A kérdező kommentje:

Nekem amúgy gőzmosógépem van, 2 program gőzös és elvileg a program végefelé frissíti/puhítja fel így a ruhákat, távolítja el az allergéneket. De amúgy rendes mosóprogramok.

Meg a mosógéptisztító program gőzös.

Igyekeztem kevés mosóport használni, így is ott maradt... A régin még csak poroztam, 30 fokoson is feloldódott.

2021. jan. 4. 23:23
 13/40 anonim ***** válasza:
Milyen márkájú mosógéped van és milyen márkájú mosóport használsz?
2021. jan. 5. 05:32
 14/40 A kérdező kommentje:

LG

Mosószerből (por vagy gél) még nem alakult ki, de gyanúsan olcsót, sajátmárkást stb nem veszek.

2021. jan. 5. 10:55
 15/40 anonim ***** válasza:
LG-nek nagyon jó mosógépei vannak. Szerintem akkor ott valami mással lesz a gond. Mennyire tömöd meg a gépet? Mennyi mosóport teszel bele? Nekem ez furcsa, mert tényleg soha nem volt ilyen amit sokan mondanak, hogy nem oldódott volna fel a por, vagy, hogy a ruhából rázták ki. Tény, hogy én csak Ariel használok, gélben is és porban is.
2021. jan. 5. 11:36
 16/40 anonim ***** válasza:

Szerintem túl van tömve a gép. Lehet, a ruhák azonnal felisszák a vizet és a mosópor nem tud feloldódni.

Nekem Miele mosógépem van, ahol a programleírások tartalmazzák azt is, hogy melyik program mennyi vízzel mos és öblít. Azok a programok, amelyek kevés vízzel mosnak, jellemzően rövidek és maximum 1-2 kg ruha tehető be egyszerre.

2021. jan. 5. 13:15
 17/40 A kérdező kommentje:

Mindig lazán teszem és jóformán sohase tele.

Jó, a Miele-t semmivel se lehet egy lapon emlegetni.

2021. jan. 5. 13:25
 18/40 anonim ***** válasza:
Kérdező, egy kilenc kilogrammot is elbíró gépbe hiába teszel be lazán 6 kilót, ha a választott program egy kilót tud csak kimosni megfelelően, mert csak annyi vizet adagol.
2021. jan. 5. 14:02
 19/40 A kérdező kommentje:

6,5 kilós, egyszer lemértem a ruhákat, akkor 3 kg volt.

A Mix programot használom ruhákra, mert egymagamra nem tudok igazán szétválogatni. Erre a használati utasítás is a Mix-et javasolja.

Amúgy leméri a ruhát és elvileg ahhoz mérten adagolja a vizet.

Plusz ha érzi, hogy a ruhák felszívták, csak kell adjon még hozzá valamennyit.

2021. jan. 5. 14:42
 20/40 anonim ***** válasza:
És mi a porral a probléma? Nem olvad fel?
2021. jan. 5. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!