Akiknek mindig szép tiszta és rendezett a lakása, azok hogy csinálják?
Nekünk nem vezeték nélküli porszívónk van, de így sem értem, mi tart tíz percig azon, hogy elővegyem a háztartási helyiségből és bedugjam egy konnektorba a kábelt. Oké, kettőbe, mert egy helyről nem érem el az egész házat.
Tehát előhozom és lehajolok bedugni, ez kb. fél perc. Utána meg porszívózok. Lehet, hogy ennek a tanításából kellene pénzt csinálnom.
Igen,a vezetek nelkuli poszivot csak felkapod es mesz.
De ha nem pakolsz el magad utan,es akkor szedegetsz fel mindent a foldrol akkor hiaba a csodaporszivo.
Nalunk soha nincs szanaszett semmi a foldon,igy nem kell osszeszedni semmit.igy pedig siman 10 perc az egesz
Nálunk pl babzsákfotel van. Az szétterül használat közben, szóval takarításnál mindig fellendítem az ágyra, hogy alatta is tudjak porszívózni. Van két macskánk, szóval fel kell pakoljam a táljaikat, a lakás különböző pontjairól a vizestálakat, a kallódó plüssegereket, a vízszintes kaparót és a különböző cicakuckókat a földről... na, az almot mondjuk nem pakolom fel, csak tologatom jobbra-balra, hogy mögötte is tudjak porszívózni. Ha épp van száradó ruha (szinte mindig), akkor le kell szedjem a szárítót, hogy el tudjam rakni, ha száradó ruha miatt nem lehet, akkor porszívózás közben elhúzom aztán ahogy haladok a lakásban vissza, hogy ne legyen minden tiszta ruha koszos a felkavart portól. Én össze szoktam csukni az íróasztal előtti székeket és elrakom az útból, hogy ne legyen útban a takarításnál - persze nyilván ha rendes irodaszékünk lenne, ez nem menne, szóval ez egyéni. :) És végül miután a szoba felével végzek, a dohányzóasztalt is áttolom a már kész részre, hogy a szőnyeget teljes egészében végig tudjam porszívózni.
Amúgy a klasszikus porszívót össze kell rakni, porzsák bele, csöveket összedugni, kábelt lehengergetni... Régóta szeretnék egy álló verziót is pluszban, de nálunk a macskák nehezített terep, a robotporszívó is alulmaradt a küzdelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!