Akiknek mindig szép tiszta és rendezett a lakása, azok hogy csinálják?
13as: ne mondd már, hogy nincs napi 10 perced.
Nyilvan van, csak nem erre használod. Ami teljesen rendben van. Neked más dolgok lehetnek fontosabbak, mint hogy mennyire csillog/tiszta a lakás.
Vezetek nelkuli porszivoval 10 perc atmenni a lakason.mindenhol jarolap van,csak darab szonyegek vannak.a szonyegeket heti 1x kiporszivozom a rendes porszivoval.
Utalom ha koszos lesz a talpam a lalasban,nekem ennyit meger az a 10 perc
1. Nem tartok otthon lomot, felesleges dísztqrgyakat.
2. Annyi ruhát tartok? Amit hordok is,
3. Mindennek megvan a kitalált helye és mindent vissza is teszek használat után
4. Robotporszívó
5. Heti egy alaposabb takarízltás, kb 1 óra
Én is szintén tartással, rá kell szánni azt a napi 20 percet. Férjet, gyerekeket is befogni, hogy végezzenek el bizonyos feladatokat.
Az egyik kipakolja a mosogató gépet, a másik átszakadt porszívóval a lakások, a harmadik meg elpakolja a napközben ide-oda lerakott cuccokat. Aztán vetésforgóban mennek különféle feladatok minden nap és kész.
18, elképzelni nem tudom, mi tart 10 percig azon, hogy elővedd a porszívót, én annyi idő alatt átmegyek a 100 nm-es házon hétközben (nyilván szintén tartás miatt, hétvégén azért alaposabban át porszívózok mindent).
Mit kell elpakolni? A szintén tartáshoz nem húzom el a virágokat még szőnyegeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!