Mosáskor csak szerintem nem szívnak be elég vizet az újabb mosógépek? Mit lehetne tenni?
Én egyáltalán nem vagyok megelégedve azzal a vízmennyiséggel. Mit lehet tenni?
Milyen mosógéped van?
Nem értem a kérdezöt meg a válaszolók egy részét: milyen és mennyi szennyest gyümöszülnek a gépbe, illetve milyen mosószert használnak, ha nem mossa tisztára a ruhákat a gép?
Nálunk tényleg koszos ruhák is vannak - szereléshez használt, olajos cuccok -, de mosás után tiszták lesznek.
De mostam már takarókat, paplanokat is vele, azokkal sincs gond.
Akinek nem mos rendesen, ott nem a géppel van baj, hanem a használójával!
Nekem is ez a problémám, a ruhák felszívják a vizet, utána csak dobálja a vizes ruhákat, de nincs víz az alján. Még nézni is rossz, nem is érzem tisztának a ruhákat.
A műszálas programok többet engednek.
Ha elöltöltős a gép, lehet bele engedni + vizet, a mosószer adagolón keresztül zuhannyal. Takaró mosásnál én úgy szoktam.
Ill. inkább a+ vagy a++ gépet kell venni, az a+++ gépek már túlságosan spórolnak, nem értem mire való ez a nagy spórolás, pláne ha 300-400 nettó felett keres az ember és/vagy dúrott kútról megy a gép.
Ez ugyan az a vak földanya-kultusz, mint ami legalább 10 ezer éve végigkíséri az emberiséget, csak modernebb kiadásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!