Jó mosószert tud ajánlani valaki?
A következő miatt kérem a segítségeteket:
Akárhányszor vásároltam Ariel mosóport, gélt, kapszulát és vettem hozzá Lenor, valamint Coccolino öblitőt, a ruhákon nem az öblitő illata érződik, hanem az Arielé.
A Persillel egy volt a problémám, hogy kb semmilyen foltot nem szedett ki.
Mind a két fajta mosószert nem kínaiban, hanem Rossmannban, Dmben, Tescoban, Auchanban vásároltam.
Jelenleg Perwoll van itthon, nem tudom rá van írva, hogy finommosószer, az is ugyanolyan hatékony mosószer mint pl.: Ariel, Persil?
Tomit próbáltam, semmilyen foltot nem szedett ki.
Valaki tudna nekem tanácsot adni?
Nem tudom mi lehet a gond nálad, de én is ariel gélt, de főleg kapszulát használok, de nálam érződik az öblítő illata mindig. De én telerakom a gépet, amikor kapszulát használok. Amikor meg nincs tele, akkor gélből használok jóval kevesebbet. Tiszta minden és érezni az öblítőt. Szóval lehet, hogy nem sok ruhával használod a kapszulákat.
Amúgy nekem a persil kapszuláknál volt egy szúrós szag, amit nem nyomott el semmi.
11-es, és akkor mi van, ha, valami ökoanyu?
Legalább van, akinek fontos, hogy ne szennyezik agyon a Földet a gyerekeknek.
15-ös, és itt hol voltak most az ökoanyuk és ki szólt be rajtad kívül?
Nem látom, hogy bárki elkezdett volna pampogni a mosószerek ellen, te nyögted be random a gúnyos beszólásod arra, aki "ökoanyu". Mert ugye állítólag mindig ők kötözködnek...látjuk most is :D
Nem volt rossz szavuk, de minden racionalitást nélkülözve pontozták az azonos hozzászólásokat.
Kis sunnyogók...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!