Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Jó mosószert tud ajánlani valaki?

Jó mosószert tud ajánlani valaki?

Figyelt kérdés

A következő miatt kérem a segítségeteket:

Akárhányszor vásároltam Ariel mosóport, gélt, kapszulát és vettem hozzá Lenor, valamint Coccolino öblitőt, a ruhákon nem az öblitő illata érződik, hanem az Arielé.

A Persillel egy volt a problémám, hogy kb semmilyen foltot nem szedett ki.

Mind a két fajta mosószert nem kínaiban, hanem Rossmannban, Dmben, Tescoban, Auchanban vásároltam.

Jelenleg Perwoll van itthon, nem tudom rá van írva, hogy finommosószer, az is ugyanolyan hatékony mosószer mint pl.: Ariel, Persil?

Tomit próbáltam, semmilyen foltot nem szedett ki.

Valaki tudna nekem tanácsot adni?

2020. nov. 25. 07:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%
Biztos Ökoanyuk. Csak sima vízzel mosnak meg ecettel :D
2020. nov. 25. 11:48
 12/21 anonim ***** válasza:
37%
Milyen foltot kell örökké kimosni? Oda folttisztítás kell.
2020. nov. 25. 13:25
 13/21 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom mi lehet a gond nálad, de én is ariel gélt, de főleg kapszulát használok, de nálam érződik az öblítő illata mindig. De én telerakom a gépet, amikor kapszulát használok. Amikor meg nincs tele, akkor gélből használok jóval kevesebbet. Tiszta minden és érezni az öblítőt. Szóval lehet, hogy nem sok ruhával használod a kapszulákat.

Amúgy nekem a persil kapszuláknál volt egy szúrós szag, amit nem nyomott el semmi.

2020. nov. 25. 18:07
 14/21 anonim ***** válasza:
10%

11-es, és akkor mi van, ha, valami ökoanyu?

Legalább van, akinek fontos, hogy ne szennyezik agyon a Földet a gyerekeknek.

2020. nov. 26. 07:12
 15/21 anonim ***** válasza:
84%
Nincs azzal semmi baj. Azzal van baj, hogy nem tudják elfogadni, hogy valaki nem az!
2020. nov. 26. 08:06
 16/21 anonim ***** válasza:
26%

15-ös, és itt hol voltak most az ökoanyuk és ki szólt be rajtad kívül?

Nem látom, hogy bárki elkezdett volna pampogni a mosószerek ellen, te nyögted be random a gúnyos beszólásod arra, aki "ökoanyu". Mert ugye állítólag mindig ők kötözködnek...látjuk most is :D

2020. nov. 26. 10:20
 17/21 anonim ***** válasza:
53%
Nem kötekedtem szerintem. De ahogy leírtam, rögtön le is lett mindenki pontozva, és meg is jelent Ökoanyu ;)
2020. nov. 26. 10:28
 18/21 anonim ***** válasza:
40%
Áh, véletlenül sem kötekedés random odabökni, hogy biztos ökoanyu pontozta le a emberkéket, miközben senkinek egy rossz szava sem volt :)
2020. nov. 26. 10:44
 19/21 anonim ***** válasza:
42%

Nem volt rossz szavuk, de minden racionalitást nélkülözve pontozták az azonos hozzászólásokat.

Kis sunnyogók...

2020. nov. 26. 13:13
 20/21 anonim ***** válasza:
20%
És honnan tudod, hogy ők pontozták?
2020. nov. 26. 13:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!