Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogy tudtok mindent megcsinálni?

Hogy tudtok mindent megcsinálni?

Figyelt kérdés

Anya vagyok, van egy majdnem egy éves babám aki még szopizik, s várandós lettem ismét.

A házimunkát igy is lemaradva csináltam, mivel sokat kell foglalkozni a picivel is.

Az ebéd szerencsére mindig kész, mivel pont akkor alszik a baby.

Nagyon el vagyok fáradva, pedig hárman vagyunk csak. Mi lesz ha négyen leszünk vagy többen?

Tudtok adni praktikákat, hogy csináltok úgy rendet, hogy az is marad, tovabba marad "énidő"-tok is?

Válaszotokat előre is köszönöm.

2020. nov. 20. 16:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Attól, hogy neked nem tetszik, hogy vannak anyukák, akik ennek a többszörösét is elbírják mint te, attól még a kérdésre válaszolunk. :)
2020. nov. 23. 14:28
 12/18 A kérdező kommentje:

Hangsúlyozom ismét.

Moderátor törli, nem én. :)

2020. nov. 23. 15:12
 13/18 anonim ***** válasza:
Akkor törlik, ha valaki jelenti. De nem ez a lényeg :)
2020. nov. 23. 20:20
 14/18 A kérdező kommentje:
Abban az esetben törlik ha valaki jelenti ÉS ha a moderátor is úgy tartja, hogy a válasz provokatív, esetleg nem helyénvaló , vagy nem a kérdésre válaszolt.
2020. nov. 23. 22:13
 15/18 anonim ***** válasza:
30%
...és minden -neked nem tetsző- válasz "provokatív" ezek szerint.
2020. nov. 24. 09:52
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Együttérzésre számított, hogy más sem boldogul, de nem jött össze...
2020. nov. 24. 10:33
 17/18 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy én jelentettem? :)
2020. nov. 24. 12:20
 18/18 anonim ***** válasza:

Az ütödöttem válaszolóknak: a válaszokat nem CSAK a kérezö tudja jelenteni, hanem bárki más is.

Mellesleg a törölt válaszok jó részének tényleg semmi köze sem volt a kérdéshez, hanem egymással veszekedtek ketten vagy többen - szóval jogos volt a törlésük.

2020. nov. 24. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!