Öcsém állandóan lepisilja az ülőkét, mit csináljak?
Jaja, menj utana, es tanítsd meg neki. Mondd, ocsem, vedd elo, kozben felhajtom neked a wc uloket, es igy oisilj bele h ne hugyba uljek.
Ha nem erdekli, akkor mielott kakilni megy, keretozz be pisilni, es pisild ossze.
Ez amugy tenyleg pisi? Uloke elejen van?
Utolsó, nagyon jól leírtad ez életemet! Én kedves vagyok öcsikével, aki folytonosan bunkó, beszól, aláz, ha visszamerek szólni, még engem ordít le anyám. "nem szeretsz minket"
Meg közösen kitatnak a cuccaimban, egyik figyel, másik lutat. Emailembe us belejártak egy ideig, meg hasonlók. Vele szövetkezik ellenem.
Neki röhögtek az egyesen, engem kicsinált, mert 92 % az nem száz, miért 5 alá, miért mem csillagos 5,meg miért második vagyok a versenyen....
16 évesen hangzott el az a mondat, hogy "mentsük meg a másik gyereket, ennek már úgyis mindegy, abból lesz valami". Máig úgy beszélnek velem, hogy "pofa be", mind a hárman. Mondjuk röhögnek végignézi, ha a apám megver, az öcsémhez soha hozzá nem értek.
Röviden, tömören ez van. Utálnak, ő az isten, mert fiú. Úgy is nevelik, hogyan kell velem beszélni, meg viselkedni, mert én alsóbbrendű vagyok...
Ha az öcséd 18, akkor te ennél idősebb vagy.
Miért laksz még mindig ott?
Az írásod alapján nem lehet megállapítani, hogy melyik országban élsz?!
Melyik az anyanyelved?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!