Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Öcsém állandóan lepisilja az...

Öcsém állandóan lepisilja az ülőkét, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Le szoktam teríteni, de így is húgyba ülök folyamatosan. Nagyon kellemes, hogy öcséd hugyos lesz a combod... Szóltam neki, de hiába. Anymá meg leugatott, hogy biztos nem az öcsém, mit képzelek magamról. Akkor legalább törölné le papírral, ha fel nem hajtja...
2020. szept. 30. 20:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
61%
nyomd bele a fejet. mast mem tudsz tenni. v lehhugyozod te is es remenykedsz h kakilni megy utanad
2020. szept. 30. 21:02
 2/19 anonim ***** válasza:
58%
Tanítsd meg hogyan kell. Megfogod a fütyijét és megrázogatod.
2020. szept. 30. 22:23
 3/19 anonim ***** válasza:
61%

Jaja, menj utana, es tanítsd meg neki. Mondd, ocsem, vedd elo, kozben felhajtom neked a wc uloket, es igy oisilj bele h ne hugyba uljek.

Ha nem erdekli, akkor mielott kakilni megy, keretozz be pisilni, es pisild ossze.

Ez amugy tenyleg pisi? Uloke elejen van?

2020. szept. 30. 22:28
 4/19 A kérdező kommentje:
Ogen. 18 éves hülyék
2020. okt. 1. 02:07
 5/19 anonim ***** válasza:
86%
Anyád a legnagyobb barom a történetben. Tipikus. Megszületett a kisebbik gyerek, ráadásul nem lány, hanem fiú és még a segge is ki van nyalva. Csak neki lehet igaza, őt védi az anyatigris. Nem tehetsz semmit.
2020. okt. 1. 08:26
 6/19 A kérdező kommentje:

Utolsó, nagyon jól leírtad ez életemet! Én kedves vagyok öcsikével, aki folytonosan bunkó, beszól, aláz, ha visszamerek szólni, még engem ordít le anyám. "nem szeretsz minket"

Meg közösen kitatnak a cuccaimban, egyik figyel, másik lutat. Emailembe us belejártak egy ideig, meg hasonlók. Vele szövetkezik ellenem.

Neki röhögtek az egyesen, engem kicsinált, mert 92 % az nem száz, miért 5 alá, miért mem csillagos 5,meg miért második vagyok a versenyen....

16 évesen hangzott el az a mondat, hogy "mentsük meg a másik gyereket, ennek már úgyis mindegy, abból lesz valami". Máig úgy beszélnek velem, hogy "pofa be", mind a hárman. Mondjuk röhögnek végignézi, ha a apám megver, az öcsémhez soha hozzá nem értek.

Röviden, tömören ez van. Utálnak, ő az isten, mert fiú. Úgy is nevelik, hogyan kell velem beszélni, meg viselkedni, mert én alsóbbrendű vagyok...

2020. okt. 1. 09:48
 7/19 anonim ***** válasza:
60%

Ha az öcséd 18, akkor te ennél idősebb vagy.

Miért laksz még mindig ott?

2020. okt. 1. 10:53
 8/19 A kérdező kommentje:
Meg maradt a lényeg, azért mert iskolába járok és 1 év van köztünk.
2020. okt. 1. 12:02
 9/19 anonim ***** válasza:
0%

Az írásod alapján nem lehet megállapítani, hogy melyik országban élsz?!

Melyik az anyanyelved?

2020. okt. 1. 14:50
 10/19 A kérdező kommentje:
Te bolond vagy? XD
2020. okt. 1. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!