Konyhából nyílik a szobám és állandóan büdös van, mit csinájak?
Nem zár rendesen az ajtó, a repedéseken, illetve az üvegnél is elnyílik 1 centit, minden egyes bűz bejön hozzám.
Ráadásul a szüleim nem szellőztetik a konyhát, mert "megfázunk", rettenet bűz van, nyáron is. Ha kinyitod, akár palacsintasütés után, őrjöngenek, aztán bebasszák, majdnem kitörik. Ráadásul a mosogató szét van rohadva, és a kinyithatós részben van tárolva a büdös víz, mert nem folyik le... Állandóan minden egyes bűz hozzám jön be, már nem bírom...
Titokban a szobámba beengedem, majd kiszellőztetem, de azért is lebasznak. Mert "miért baj a büdös, szájon verlek, menj előkelő helyre".
Nem bírom. Nem zár az ajtó, minden egyes szag, bűz nálam köt ki.
Az első nagyon jő ötletet adott. Szerintem próbáld meg!
Esetleg szerez be valamilyen illatosítót/erősebb ilatú párologtatót (nekem párologtatóm van, piszok jó illatott csinál a szobába. Külön párologtatós olajakat kell hozzá venni, vannak erősebb, édesebb, semlegesebb illatok is, kitudnád választani a megfelelőt)
Vannak tényleg nagyon erős illatok, ami lehet, hogy nem 100% lékban de mondjuk 50-60 ban elnyomná.
A mosogatógépetekbe pedig mit raktok ?
Mert ami berekerül tabletta, annak semlegesíteni/el is kéne nyomnia a szagokat. Szóval vagy a mosogatógéppel vannak nagy problémák vagy pedig a tabletta rossz.
Szerintem vegyél olyat, amit az első mutatott. Ha az nem válik be, akkor próbáld meg megbeszélni anyuddal
Nincsen mosogatógépünk!!!
Sima fa mosogatónk van, ami el van rohadva, penészesedve. Illetve alul nagy egy vödörven áll a büdösvíz, amivel modogatott, mert nincs lefolyó a konyhában.
Lehet azt hiszed vicc, de nem sajnos. Anyámnak így jó. "menj előkelőékhez"
Nálam mindig nyitva az ablak kb. Mert nagyon büdös lenne!
Az a mosogató életveszély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!