Mit csináljak, hogy ne forrázzam le magam állandóan?
Megmondom neked, hogy engem az általad írott tapasztalások mellett rettenetesen tud frusztrálni, amikor még okoskodnak is, meg konyhában otthonosabban mozgók képesek kiröhögni, vihogni az ilyesmin.
Én is belefutottam sok ilyen gtzchy nehézségbe és azt a módszert használom, hogy megelőzöm.
Védőkesztyű, zárt ruházat, akár klumpa és leszarom az ilyen látszatlaza háziasszonyokat, akiknek magától megy minden és vagy felvértezem magam, vagy inkább nem is főzök.
Pl forró olajat nem csinálok, inkább leteszek azokról a kajákól, amikhez az kell.
Pl elbasstam egyszer palacsintát, az is felvonultatta ellenem a fizika összes negatív törvényét, amit csak lehetett, én azóta nem csinálok. Ha palacsintát akarok zabálni, akkor veszek valahol. Stb.
Nem vagyok hajlandó szétcseszni az idegeimet a házimunka és a ház körüli dolgok oltárán.
Ültettem fát egyszer. Kiszáradt. Többé nem ültetek.
Elbsztam a palacsintát? Nem csinálok.
Leégettem a prézlit? Nem csinálok olyat, amihez kell.
Szerencsére sok dolog egyszerűen is kivitelezhető! Válaszd azokat.
FFi, szingli
- Húzzál előtte papucsot meg kötényt, ne utána.
- Süssél teflonban, olaj nélkül vagy minimális olajban.
- Készíts másfajta ételeket.
- Engedd főzni az asszonyt is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!