Elől töltős mosógépem állandóan az ajtóhoz, a gumirozott részre "köpi" a kapszulás mosószert, van valami trükkje, hogy ne csinálja ezt?
Ráadásul van olyan, amikor nem is engedi kinyitni az ajtót, így nem tudom megigazítani. Már próbáltam a ruhák alá, közé, mögé tenni, de 10 mosásból 7x tuti ezt csinálja.
Sajnos nem oldódik fel.
Amikor a kép készült épp állt a dob, annyi víz van csak benne, hogy épp a gumírozott részig ér. Az 1 órás mosásból, már csak 20 perc volt vissza, tehát 40 perc alatt csak feloldódott volna.
Használok port is és gélt is, de a kapszulákat is nagyon szeretem. A mosózsákot megpróbálom még, arra nem is gondoltam.
Köszönöm!
Nem oldódik fel, sem 40, sem 60 fokon. Ariel és Persil kapszulákkal próbálkoztam eddig.
Lehet, hogy akkor az a baj, hogy kevés vízzel mos, de azzal pedig nem tudok mit kezdeni.
Az enyém is odamegy az ajtóhoz, de feloldodik onnan is. Ariel a kapszula. Enyém is kevés vízzel mos, de mosás végére eltunik a cucc.
Lehet nem éri ott a víz a tiedet? Ha nincs mosózsakod, esetleg párnahuzatba tedd be.
Én ki sem próbàlom a kapszulàs mosószert pont e miatt. Samsung mosógépem az ajtóhoz köpi a kis dolgokat (harisnyazokni, pici pamut titokzokni stb.)
Azóta ezeket mosózsàkba teszem.
Ha ragaszkodsz a kapszulàhoz tedd mosózsàkba, nagyobb zokniba stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!