Legfelső evőeszköz tálcás (és nem kosaras) whirlpool mosogatógépben be kell rendezni az evőeszközöket?
Persze elrendezve úgy, hogy egymást ne fedjék, VAGY muszáj egyenként a késeket, kiskanalakat belepattintani a kis tartó fülekbe.
Kosaras Fagor készülékem volt, ami megadta megát tegnap, és rendeltem ilyent, és félek, hogy nem lehet ömlesztve beledobni egy egy marékkal 10 evőeszközt, a régibe hajigálni kellett csak 2 kosár volt és 6 fakkal, 1 perc alatt telidobtam őket, és szép tiszták is lettek.
SOS lenne, mert le kellene mondanom , ha mégis ilyen.
megoldottam a problemat, megjavitottam ma a gepet (a leengedo es belso keringeto valto szelep motorjat, illetve kiakadt attetelet)
Meg a sokvezerlo triak-ot at ki kellene cserelnem, de arra mar lusta vagyok, a 3in1 tablettal tokeletes a mosas, a gyantaszuro meg nem erdekel, hogy kihal belole igy 14 ev utan.
Szoval remelem egy darabig nem kell ujat vennem
A régiek még szebben is mosogatnak, illetve szinte bármilyen tabletta feloldódik benne.
Örülök, hogy sikerült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!