Mosogatógépesek segítség! Mi lehet a baj? A mosogatógépben Somatot használok, só is van a mosogatógépben, van külön öblítőm is. Mégis a tányérok opálosak, vagy éppen piszkosak maradnak, az evőeszközök szintén. Minden programot végigpróbáltam!
Én por Somatot használok, sót és öblítőt. Általában szépre mosogat, de néha előfordul, hogy piszkos, vagy opálos marad valami. Mondjuk nálunk néha nagyon gyenge a víznyomás.
Próbáld meg az öblítőt változtatni, vagy többet adagolni hozzá. Az is lehet, hogy "letakar" valami a gépedben.
Át szoktad mosogattatni mosogatógép tisztítóval? Állítólag a mosogatáskor leoldódó piszkok, zsírok, lerakódnak a mosogatógépben, ezért kell néha átmosogattatni.
Ha még új a gép,nem gondolom,hogy ez az oka.
Én egyébként a Somatot nem szeretem,35 fokon nem oldódik fel.Vegyesen használom a dm,rossman,tosco termékeit,van calgonit is,mikor mennyire koszos az edény,azt használom.
Szerintem inkább az öblítő adagolóját állítsd erősebbre.
Én mikor lejár a gép,még nem nyitom ki az ajtót,várok egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!