SPAR online bevásárlás?szatyrokban hozzák ki az árut úgy mint a Tesco?
Ingyenes nagy papírzacskókban hozták ki nekem.
(Még a vírusos pánikidőszak alatt rendeltem tőlük.)
Ha mar feltettem a kerdest leirom a tapasztalataim:
A kiszallitas elott 15 perccel hivott a futar hogy erkezik.
Valoban papirzacskokban jott az aru, aminek azert orultem mert kipakolas utan mentek is a szelektivbe es a tescoval ellentetben nem szamitottak felarat (ott muanyag zacskokat adnak plusz penzert habar akkor is a szelektivbe rakom, fizetek erte)
A hutos cuccokat kulon zacskoba teszik (tesconal is igy van)
A kiszallitas ingyenes volt (35 ezerert rendeltem lehet hogy van limit de nekem ingyen volt az osszes idosav de a tescos az 50 ezres rendelest se hozza ingyen)
Minden idosav szabad volt, az osszes nap osszes idointervalluma. Arra tudok gondolni, hogy a tesco nepszerubb ezert tobben hasznaljak szoval nem minden idosav elerheto ott es van ami tobbe kerul.
A sparnal a rendeles leadasa elott kiirja melyik termek nem erheto el az aruhazi keszletbol es kiveheted. Osszesen ketto ilyen volt az esetemben. A tesconal a kiszallitasnal derul ki mi volt, mi nincs. Nekem a vege fele helyettesito termeket se kuldtek mar.
A sparnal lehet rendelni vitamint.
A sparnal lehet rendelni kisutheto bagettet, zsemlet. Ezt nagyon hianyoltam a tesconal, habar az aruhazban lehet kapni, online nem erheto el. Igy reggelente friss zsemlet tudok enni ami 5 perc alatt megsul.
Nagyobb valasztek a sparnal markak teren. A tesconal azt tapasztaltam hogy a dragabb markakat lehet inkabb online rendelni, kevesebb a kozeparas kategoria.
A sparnak tobb a sajat markas termeke amik egyelore tapasztalataim szerint teljesen jo minoseguek. Pl vattakorong,
Papirtorlo, folyekony szappan stb. Ezek tok ugyanolyanok mint a dragabb markasak csak olcsobbak 1-200 forinttal. Emiatt kevesebbet fizettem a tescohoz kepest.
a Spar Kuldott egy ajandekot, nem nagy cucc csak egy venusz olaj termekmintat (fokhagymas fuszeres). Plusz az eppen aktualis husegmatrica programjuk miatt kaptam kuponfuzetet a szamlahoz fuzve a matricakkal. Nem emlekszem hogy a tesconal volt-e ilyen regen de az tuti hogy az utobbi idoben nem kuldtek soha matricat vagy kuponfuzetet csak szemelyesen kaptunk a penztarnal ha bementunk oda vasarolni.
Bocs ha hosszu lett de gondoltam igy teljes a kep. Szerintem egy ideig inkabb toluk fogok rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!