Hol a legolcsóbb a folyékony mosószer és az öblítő? Rossmann/dm/spar/aldi? Máshol esetleg?
A sajátmárkás mosószerek nagyjából egy árban vannak...
Mostanában az Aldiban veszem a finommosószert, 849 ft a másfél literes. Illetve ki szoktam várni az akciót, és akkor még olcsóbban. :))
Ugyanitt az öblítő koncentrátum (szintén másfeles) talán 490.
Kinek mi az olcsó? Van akinek a 800 forintos Tescos, van akinek a Tomi, Biopon...
Ha minőségi szereket veszel és megfelelően adagolod sokkal jobban jössz ki mintha megvennéd az alsó kategóriás mosószereket és öntögeted a gépbe literszámra a ruhák meg mégsem lesznek tiszták.
Évek óta mosószappant használok.
Elektromos darálóval lereszelem, vízben (kb 2 liter) felfőzöm.
Hűlés közben néha kevergetni kell, különben kiválik a tetejére.
Lehűlés után háromszorosra higítom, így lesz kellően folyós, könnyű adagolni.
Így 250 Ft-ból lesz 5-6 liter. Tökéletes.
Öblítőnek viszont drágákat használunk. Jobb az illatuk és sokáig megmarad.
Szerintem a neten... Ugye egy webshopnak nem kell drága, belváros üzlethelyiséget bérelni, annak rezsijét fizetni, stb. Szóval általában a webshopokban a legtöbb cucc olcsóbb, de...
Mivel a postaköltség, utánvét, utalási kltsg, stb. hozzájön a vételárhoz, érdemes nagyobb tételben, esetleg többféle dolgot is megvásárolni egész hónapra, vagy még hosszabb intervallumban gondolkodva. Ha ez nem megoldható, akkor egyszerűen össze kell fogni a barátokkal/barátnőkkel és egyikőtök címére rendelni mindannyiótok motyóját. A terméket ugye ismered, tehát nem is zsákbamacskát veszel. Egy próbát megér a dolog. :)
Ami engem illet, így csinálok szinte mindent, amit a sarki fűszeresnél munkából menet/jövet nem kapok meg.
Érdemes a neten többféle boltot kipróbálni, illetve az árakat összevetni. Erre is vannak hasznos árösszehasonlító oldalak, mint pl. az argep.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!