Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Magasfényű konyhaszekrény...

Magasfényű konyhaszekrény vagy matt? Takarítás szempontok alapján szeretnék dönteni naponta főzök 2 személyre.

Figyelt kérdés
egy Facebook csoportnak tagja vagyok " lakberendezés alacsony költségvetésből" ott többen írták hogy a matton minden ujj lenyomat zsír azonnal meglátszik. Magas fenyun pedig a legkisebb porszem is... Nekem mindkettő szerelem amúgy 🤦‍♀️ annyira szépek és mást el se tudnék képzelni. Viszont nyílt profilból nem mindig irnak igazat az emberek:D úgy hogy ne kimeljetek. Érvek ellenérvek...hajrá

2020. júl. 24. 22:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
#10 amúgy igen, most is mindennap vakarom a konyha szekrényt csak nem akarom azt H letakaritom aztán 10 perc múlva csíkos vagy zsiros
2020. júl. 25. 08:43
 12/17 anonim ***** válasza:
9%

ELadásra a legjobb összeállítás a tükrözős (magasfényű) inox hűtővel-sütővel, kilincs nélküli nyomkodóajtós összeállításban. :)

Ha viszont magadnak kell, használatra, akkor ezeket sürgősen felejtsd el, és mattot vegyél, nem inox cuccokkal, és mindenképpen legyen kilincs is az ajtókon-fiókokon.

A magasfényű csillogós-tükrözős a szemed is kiveri, főleg egy frankó pultmegvilágító giccsledsorral.

2020. júl. 25. 10:15
 13/17 anonim ***** válasza:
49%
Magasfényű. Igaz, hogy azonnal meglátszik rajta minden, de sokkal könnyebb takarítani. Szinte egy száraz ronggyal is csíkmentesre tudod takarítani.
2020. júl. 25. 11:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Csakis fényes.

Néhány mozdulattal tisztára törlöd, nem gond ha valami odaszárad.

Anyósom matt pultja 1 év után már foltos, kifényesedett a forgalmas helyeken. Pedig nem volt olcsó.

2020. júl. 27. 11:38
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem matt van. Az is piszkolódik. És szerintem nehezebb takarítani mint a fenyeset. Viszont nem látszik meg rajta annyira a kosz.

A magasfényű bútoraimat ablakpucolóval pillanatok alatt lepucolom, a mattot tovább tart. Én ha most csináltatnék, akkor felülre magasfényűt, alulra mattot rakatnék. A teteje nem piszkolódik annyira , gyorsan le lehet takarítani , az alján viszont tényleg minden azonnal meglátszana .

2020. júl. 27. 12:17
 16/17 anonim ***** válasza:

2-3 évre biztos, hogy a mattot választanám. Én hosszabb távban gondolkodtam, de még így is lemondtam a magasfényű frontokról, mert annyit azért nem ért, mint amennyivel drágább volt, pedig az tetszett jobban.

De egyébként szerintem inkább legyen kényesebb a bútor, hogy gyakrabban áttöröljem, mert akkor lesz tisztább a konyha. Ha nem látszik meg rajta a kosz, maszat, akkor csak látszólagos lesz a tisztaság.

2020. júl. 27. 19:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ha úgyis a fényes az álmod, akkor most csináltasd meg kis költségvetéssel, hogyha majd elköltöztök és teljesen új konyhát csináltatsz, akkor legyen tapasztalatod vele, hogy megéri e. Így bárki bármit mondhat, valakinek tökre bejön, van akinek meg nem. Engem spec nem fenyeget a veszély, mert nekem nem tetszenek, tiszta fogorvosi rendelős, főleg a fehér.
2020. aug. 4. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!