Magasfényű konyhaszekrény vagy matt? Takarítás szempontok alapján szeretnék dönteni naponta főzök 2 személyre.
ELadásra a legjobb összeállítás a tükrözős (magasfényű) inox hűtővel-sütővel, kilincs nélküli nyomkodóajtós összeállításban. :)
Ha viszont magadnak kell, használatra, akkor ezeket sürgősen felejtsd el, és mattot vegyél, nem inox cuccokkal, és mindenképpen legyen kilincs is az ajtókon-fiókokon.
A magasfényű csillogós-tükrözős a szemed is kiveri, főleg egy frankó pultmegvilágító giccsledsorral.
Csakis fényes.
Néhány mozdulattal tisztára törlöd, nem gond ha valami odaszárad.
Anyósom matt pultja 1 év után már foltos, kifényesedett a forgalmas helyeken. Pedig nem volt olcsó.
Nekem matt van. Az is piszkolódik. És szerintem nehezebb takarítani mint a fenyeset. Viszont nem látszik meg rajta annyira a kosz.
A magasfényű bútoraimat ablakpucolóval pillanatok alatt lepucolom, a mattot tovább tart. Én ha most csináltatnék, akkor felülre magasfényűt, alulra mattot rakatnék. A teteje nem piszkolódik annyira , gyorsan le lehet takarítani , az alján viszont tényleg minden azonnal meglátszana .
2-3 évre biztos, hogy a mattot választanám. Én hosszabb távban gondolkodtam, de még így is lemondtam a magasfényű frontokról, mert annyit azért nem ért, mint amennyivel drágább volt, pedig az tetszett jobban.
De egyébként szerintem inkább legyen kényesebb a bútor, hogy gyakrabban áttöröljem, mert akkor lesz tisztább a konyha. Ha nem látszik meg rajta a kosz, maszat, akkor csak látszólagos lesz a tisztaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!