Egy 3 óra 43 perces mosás után a mosógép hány órán keresztül ne legyen bekapcsolva?
"Amúgy nem baj, hogy 3 óra 43 perces a program, ilyenkor sokat áll is, szerintem így hatékonyabban tud dolgozni a mosószer. Szóval nem fogyaszt sokat, annak ellenére, hogy sokáig "megy"."
Na pontosan emiatt nem fog túlmelegedni a mosógépmotor, még ha reggeltől estig is mosol vele egyhuzamban. Ha nem fogyaszt sokat, akkor nincs is miből sok hőt termelnie.
A nyakamat rá merném tenni hogy a gyártóknál van többnapos folyamatos teszt.
Csúnya lenne ha a nagyobb családokban a mosógép pihentrtése miatt nem lehetne mosni, illetve ha lenne külön mosógép nagyobb családoknak.
Felmelegszik a villanymotor, beáll egy egyensúlyi hőmérséklet és azt tartja. Ennyi, semmi baja nem lesz. Mint ahogy az autóknak sem lesz semmi baja egy több órás út után. Nem kötelező hagyni lehűlni a motort.
Amúgy az én mosógépemnek is van valami 3-4 órás programja, de még soha az életben nem használtam. Mindennapi hordású, tehát nem kimondottan koszos, olajos munkásruhát, legfeljebb egy órás programmal mosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!