Egy 3 óra 43 perces mosás után a mosógép hány órán keresztül ne legyen bekapcsolva?
Milyen megfontolásból?
Szerintem mehet nyugodtan ameddig jól esik. Csomószor van hogy én is kettőt-hármat mosok egymás után, akkor van időm. Szép is lenne, ha egy géphez kellene alkalmazkodni:)
Úgy gondoltam, hogy a majdnem 4 órán keresztül tartó mosás elég hosszúnak számít.
Vélhetően a motor felmelegszik és azt feltételeztem, hogy annak le kell hűlnie.
Nem szeretném, hogy túlterhelődjön.
Hát, azt nem tudom, hogy a mi gépünk tud-e egyáltalán 6 órás programot.
Lehet, hogy különböző gépekben másfajta motorok vannak.
Neked milyen géped van? Az tud 6 órán keresztül mosni?
Pl egy moso szaritogep tud menni 5-6 orat egyhuzban.
Nekem samsungom van,egyenlore sima mosogep.1 oras programon mosok szinte mindent,egymas utan ha epp agynemuket is kell mosnom akkor megy 4x is.
Mit mosol 3o 43 percig?
Nem én állítom be, hogy hány óráig-percig tartson a mosás. Ez egy olyan gép, amely elindítás után nem kezd el egyből vizet beengedni, hanem előbb leméri, hogy mennyi a ruha tömege. Szerintem néha elég furcsán mér...
Az alapján, hogy mekkora súlyú a ruha, kiválasztja, hogy hány percig tartson a program.
Nagyjából 4 kg-ig kb. 1,5 óráig tartót szokott indítani, ha ennél nagyobb súlyú a töltet, akkor a 3 óra 43 perces.
Azt én állítom be, hogy pamut program vagy egyéb, és persze sok mást is lehet állítani.
Amúgy nem baj, hogy 3 óra 43 perces a program, ilyenkor sokat áll is, szerintem így hatékonyabban tud dolgozni a mosószer. Szóval nem fogyaszt sokat, annak ellenére, hogy sokáig "megy".
8 kg töltet fér a dobba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!