Hogyan mossam ki, vagy mibe áztassam be, hogy kijöjjön az utazó táskából az a szag? Több részlet a megjegyzésekben.
Kölcsönadtam egy utazótáskát. A táskában az ismerősöm vitamint is hordozott és némelyik vitaminnak ugye elég a büdös szaga van, például a B vitaminoknak.
Már kétszer kimostam a táskát, de az a vitamin szag még mindig benne van.
Mosógépben volt mosva Tandil mosószerrel.
Ezzel a mosószerrel nagyon elégedett vagyok, de ezzel a szaggal nem bírt el!
Mit csináljak, hogy kijöjjön ez a szag maradéktalanul?
Áztassam be több napra a táskát?
Mibe?
A táskának olyan anyaga van, amiből mostanában a hátizsákokat és az utazótáskákat készítik, de nem tudom, hogy mi ennek az anyagnak a neve.
Hacsak nem holnap akarod használni, akkor én nem áztatnám és mosnám, mert az láthatóan nem vált be és a táskának sem tesz jót.
Én egy komplett szekrényt tudtam úgy illatosítani (örököltük) hogy egy marék vattát meglocsoltam a tömény öblítőmmel és azt raktam egy tálkában az üres szekrénybe, amire rácsuktam az ajtót. Tökéletesen finom illata lett.
Neked is valami hasonlót kellene csinálni, öblítővel/parfümöddel/fürdő tablettával vagy valami hasonlóval. Bezárod a táskát és kész.
Nem holnap szeretném használni, hanem egy-két hét múlva.
Köszönöm szépen a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!