Extra koszos férfi zoknik mosását hogy csináljátok?
Figyelt kérdés
A férjem nehéz fizikai munkát végez, jó szutykosat is ráadásul. A zoknijai mint az okádék a nap végére. A motyógép nem viszi ki az ilyen mértékű piszkot, a 60 fok sem. A ti gépetek megbírkozik ezzel vagy az enyém ilyen car? Kézzel szoktam mosni,sikálni de már tele a hócipőm.2020. júl. 15. 20:53
11/16 anonim válasza:
Én már nem is mosom.
Térdzoknit hordok és ami alul lerohad, azt egyszerűen csak aláhajtom.
:)
12/16 anonim válasza:
#7: ecet+szódabikarbóna...??
Kafán semlegesíti egymást a sav + lúg! :-D
Ezzel az erővel sósvízbe is tehetnéd...
13/16 anonim válasza:
Évtizedek óta használok Biopon áztatóport. (Nem azonos a Biopon mosóporral). Általában Pennyben lehet vásárolni, nem minden boltban kapható. Törölközők, ágyneműk, kerti holmik áztatására használom. Néhány óra áztatás után simán kimosom a ruhákat, mindig nagyon szépek lesznek. Anno áztattunk, úgy mostunk (még pelenkát is), aztán jött az áztatás nélküli mosás, de nekem valahogy nem lett tökéletes a törölköző, konyharuha, pörköltszaftos terítő, stb. Akkor visszaálltam a Bioponban való áztatásra, azóta újra tökéletesen tiszták a ruhaneműk.
14/16 anonim válasza:
Nekem ez fura, párom autószerelő, ami egyenlő a poros, olajos, átizzadt zoknikkal.
Semmi extrát nem csinálok vele, bedobom a mosógépbe, nyomatok valami színes ruhákhoz való mosószert és 40 fokon kimosom. Tiszták, illatosak a művelet végén.
15/16 anonim válasza:
Nekem kerti munkák után szoktak botrányosak lenni a zoknijaim (föld, izzadság)De soha nem mosom együtt semmivel,egy vödör mosószeres vízben kiöblítem belőle a koszt, (többszöri öblítés utána), majd megszárítom, de ez ekkor még nem tiszta, ez megy a szennyestartóba. Ezt így össze lehet mosni bármi más, színben megfelelő cuccal a mosógépben.
16/16 anonim válasza:
Párom zoknijai is koszosak lesznek, de feketék, melóscuccal együtt mosom, 60 fokon.
Exem még alsógatyát is váltott munkahelyen, mert a szénportól rettenetes volt minden.
Csak azt tudom tanácsolni, melószokni fekete legyen, és 60 fokon mosd a többi melósruhával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!