Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Extra koszos férfi zoknik...

Extra koszos férfi zoknik mosását hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
A férjem nehéz fizikai munkát végez, jó szutykosat is ráadásul. A zoknijai mint az okádék a nap végére. A motyógép nem viszi ki az ilyen mértékű piszkot, a 60 fok sem. A ti gépetek megbírkozik ezzel vagy az enyém ilyen car? Kézzel szoktam mosni,sikálni de már tele a hócipőm.
2020. júl. 15. 20:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
41%

Én már nem is mosom.

Térdzoknit hordok és ami alul lerohad, azt egyszerűen csak aláhajtom.

:)

2020. júl. 16. 08:15
 12/16 anonim ***** válasza:
83%

#7: ecet+szódabikarbóna...??

Kafán semlegesíti egymást a sav + lúg! :-D

Ezzel az erővel sósvízbe is tehetnéd...

2020. júl. 16. 11:15
 13/16 anonim ***** válasza:
76%
Évtizedek óta használok Biopon áztatóport. (Nem azonos a Biopon mosóporral). Általában Pennyben lehet vásárolni, nem minden boltban kapható. Törölközők, ágyneműk, kerti holmik áztatására használom. Néhány óra áztatás után simán kimosom a ruhákat, mindig nagyon szépek lesznek. Anno áztattunk, úgy mostunk (még pelenkát is), aztán jött az áztatás nélküli mosás, de nekem valahogy nem lett tökéletes a törölköző, konyharuha, pörköltszaftos terítő, stb. Akkor visszaálltam a Bioponban való áztatásra, azóta újra tökéletesen tiszták a ruhaneműk.
2020. júl. 16. 14:07
 14/16 anonim ***** válasza:
69%

Nekem ez fura, párom autószerelő, ami egyenlő a poros, olajos, átizzadt zoknikkal.

Semmi extrát nem csinálok vele, bedobom a mosógépbe, nyomatok valami színes ruhákhoz való mosószert és 40 fokon kimosom. Tiszták, illatosak a művelet végén.

2020. júl. 16. 15:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem kerti munkák után szoktak botrányosak lenni a zoknijaim (föld, izzadság)De soha nem mosom együtt semmivel,egy vödör mosószeres vízben kiöblítem belőle a koszt, (többszöri öblítés utána), majd megszárítom, de ez ekkor még nem tiszta, ez megy a szennyestartóba. Ezt így össze lehet mosni bármi más, színben megfelelő cuccal a mosógépben.
2020. júl. 17. 13:26
 16/16 anonim ***** válasza:

Párom zoknijai is koszosak lesznek, de feketék, melóscuccal együtt mosom, 60 fokon.

Exem még alsógatyát is váltott munkahelyen, mert a szénportól rettenetes volt minden.

Csak azt tudom tanácsolni, melószokni fekete legyen, és 60 fokon mosd a többi melósruhával.

2020. júl. 17. 17:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!