Mibe rakjam a színfogó kendőt, hogy ne nyelje el a mosógép?
Többször is elnyelte már a mosógép a színfogó kendőt, ilyenkor egy idő után már nem centriz úgy a gép, kénytelen vagyok szétszedni a szűrőt, ami nagyon körülményes, rendesen fel sem lehet fogni a kifolyó vizet, így a gép alá is befolyik sok víz.
Van olyan dolog, amibe ha berakom a kendőt, szívja a színt, teszi a dolgát, de a gép nem tudja elnyelni?
Mint pl egy teatojás vagy ilyesmi 😄
Én azt érzem mondvacsinált kifogásnak, amit te írsz az elöltöltős ellen.
Például a palásttöltésűből is csak hajolva lehet kivenni a ruhát, az elöltöltőshöz se annyira kell hajolni vagy guggolni. Egyébként egy sor házimunkához kell hajolni, tehát nem is annyira értem, miért olyan nagy szám ez.
Ráadásul Nyugat-Európában, Ausztráliában, Amerikában nincs is palásttöltésű. Legalábbis így tudom, de a gugli keresés találataránya eléggé meggyőző.
Én nem tudom, a Miele most milyen. Az LG-nél értem tetten, hogy ugyanannyi egy alap mosógépük, mint 15 éve, mialatt a forint értéke már nagyon nem ugyanaz.
Arra szerettem volna kilyukadni, hogy ha lenne olyan gyártó, amelyik akar, akkor az elöltöltős is tartós lenne.
Mint érv, elfogadom, mert jogos.
Ugyanakkor nekem továbbra is az elöltöltősek tetszenek, praktikusak és úgy gondolom, ők is lehetnének tartósak, javíthatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!