Szőnyegtakarítás olcsón, de hatékonyan? Vanish?
Keveset írtál. Tömblakásban élsz? Padlószőnyeg?
Anno: a padlószőnyegem úgy tisztítottam, hogy a kölcsönzőből a lakókkal összefogva kihoztunk egy erős teljesítményű szőnyegtisztító gépet. Én totál eláztattam a szőnyegtisztítós vízzel a szőnyeget, aztán sokáig és nagyon erősen szívtam vissza a pocsék vizet. Igaz, több idő kellett a száradáshoz, de a látvány magáért beszélt. Egyébként nyugodtan tehetsz bármelyikhez illatos öblítőt.
Most a perzsa szőnyegünket kivisszük az udvarra, leterítek egy nagy nylont, sortot veszek fel, előszedem a slagot, jól eláztatom a szőnyeget, aztán Ultra porral jól meghintem, és nekieesek gyökérkefével. Aztán bő vizes öblítés, a végén vödörből illatos öblítős víz. De utána vigyázni kell, mert ki kell belőle csurgatni a vizet, mert egyébként megbüdösödik. Már ha 1 m magas lejtést biztosítassz, akkor is jó. 2-3 nap alatt megszárad, ha rendesen tudod lógatni. Mi pld. a garázsajtót kinyitottuk, egy vasrudat raktunk a tetejére, ott lógott. De kerítés is jó. Sok sikert.
A legolcsóbb a jó háziszappany...
annál jobbat és hatásosabbat nem hiszem hogy kapsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!