Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Szőnyegtakarítás olcsón, de...

Szőnyegtakarítás olcsón, de hatékonyan? Vanish?

Figyelt kérdés
Mennyire kell vizes legyen stb.? Írjáűtok már le ti hogyan csaináltátok? Mert anno egyszer csináltuk vanish szappannal de attól, büdös szappan szagú lett a szőnyeg, ezt szeretném most elkerülni!
2010. aug. 2. 11:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Keveset írtál. Tömblakásban élsz? Padlószőnyeg?

Anno: a padlószőnyegem úgy tisztítottam, hogy a kölcsönzőből a lakókkal összefogva kihoztunk egy erős teljesítményű szőnyegtisztító gépet. Én totál eláztattam a szőnyegtisztítós vízzel a szőnyeget, aztán sokáig és nagyon erősen szívtam vissza a pocsék vizet. Igaz, több idő kellett a száradáshoz, de a látvány magáért beszélt. Egyébként nyugodtan tehetsz bármelyikhez illatos öblítőt.

Most a perzsa szőnyegünket kivisszük az udvarra, leterítek egy nagy nylont, sortot veszek fel, előszedem a slagot, jól eláztatom a szőnyeget, aztán Ultra porral jól meghintem, és nekieesek gyökérkefével. Aztán bő vizes öblítés, a végén vödörből illatos öblítős víz. De utána vigyázni kell, mert ki kell belőle csurgatni a vizet, mert egyébként megbüdösödik. Már ha 1 m magas lejtést biztosítassz, akkor is jó. 2-3 nap alatt megszárad, ha rendesen tudod lógatni. Mi pld. a garázsajtót kinyitottuk, egy vasrudat raktunk a tetejére, ott lógott. De kerítés is jó. Sok sikert.

2010. aug. 2. 12:21
 2/2 anonim válasza:

A legolcsóbb a jó háziszappany...

annál jobbat és hatásosabbat nem hiszem hogy kapsz

2010. aug. 16. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!