Mi a kedvenc öblítőtök?
Én rengeteg öblítőt kipróbáltam már, de előbb utóbb mindig megunom, mert már unom az illatát vagy egyszerűen nincs is olyan intenzív illata, amilyet szeretnék.
Ami amúgy nagyon jó, de már meguntam, az az arany színű Lenor.
LINK: [link]
Jelenleg ezt használom, de ez sem egy nagy durranás.
LINK: [link]
TUDTOK AJÁNLANI JÓ ÖBLÍTŐT, ÉS TANÁCSOKAT, HOGY SOKÁIG TARTSON AZ ILLAT? Köszi.
Azért megy el hamar az illat, mert a mosógépben kb. 10-12 perc hosszú csak az öblítőprogram. Régen gyerekkoromban, mikor még nem automata mosógépünk volt, hanem forgótárcsás, akkor ugyebár az a gép csak mosott. Az öblítést külön kellett elvégezni a kádban. Na, itt bizony hosszasan áztak a ruhák, 1 órát minimum, de szerintem volt olyan, hogy van 2 órán át is. Ez a titka.
Én nem használok semmilyen öblítőt több, mint 10 éve. Megvagyok nélküle, nem tud érdekelni a dolog.
Próbáld meg egyszer, hogy csak annyi öblítőt adsz a mosáshoz ami valóban kell, meg fog lepődni, sokkal jobban fogod érezni az illatot.
Én mindig mást használok, vannak tavaszi-nyári, illetve őszi-téli illataim. Tavasz-nyár: arany flakonos Silan, sárga Lenor, őszi-téli: kék Lenor, kék Coccolino.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!