Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mi a kedvenc öblítőtök?

Mi a kedvenc öblítőtök?

Figyelt kérdés

Én rengeteg öblítőt kipróbáltam már, de előbb utóbb mindig megunom, mert már unom az illatát vagy egyszerűen nincs is olyan intenzív illata, amilyet szeretnék.

Ami amúgy nagyon jó, de már meguntam, az az arany színű Lenor.

LINK: [link]

Jelenleg ezt használom, de ez sem egy nagy durranás.

LINK: [link]

TUDTOK AJÁNLANI JÓ ÖBLÍTŐT, ÉS TANÁCSOKAT, HOGY SOKÁIG TARTSON AZ ILLAT? Köszi.

2020. jún. 22. 19:42
 1/10 Lena7 ***** válasza:
49%
Én a coccolinot imádom. Mosás után is olyan jó illata lesz tölle a ruháknak
2020. jún. 22. 19:44
 2/10 anonim ***** válasza:
41%
Coccolinot használok ruhához, illatmenteset pedig fehérneműhöz, törölközőhöz.
2020. jún. 22. 19:47
 3/10 anonim ***** válasza:
22%
Minden héten kétszer van ilyen kérdés....
2020. jún. 22. 19:56
 4/10 anonim válasza:
47%
Én is coccolinot használok. Coccolino Blue Splash.
2020. jún. 22. 20:02
 5/10 anonim ***** válasza:
42%

Azért megy el hamar az illat, mert a mosógépben kb. 10-12 perc hosszú csak az öblítőprogram. Régen gyerekkoromban, mikor még nem automata mosógépünk volt, hanem forgótárcsás, akkor ugyebár az a gép csak mosott. Az öblítést külön kellett elvégezni a kádban. Na, itt bizony hosszasan áztak a ruhák, 1 órát minimum, de szerintem volt olyan, hogy van 2 órán át is. Ez a titka.

Én nem használok semmilyen öblítőt több, mint 10 éve. Megvagyok nélküle, nem tud érdekelni a dolog.

2020. jún. 22. 20:03
 6/10 anonim ***** válasza:
55%

Próbáld meg egyszer, hogy csak annyi öblítőt adsz a mosáshoz ami valóban kell, meg fog lepődni, sokkal jobban fogod érezni az illatot.

Én mindig mást használok, vannak tavaszi-nyári, illetve őszi-téli illataim. Tavasz-nyár: arany flakonos Silan, sárga Lenor, őszi-téli: kék Lenor, kék Coccolino.

2020. jún. 22. 20:47
 7/10 anonim ***** válasza:
8%
Coccolino Happy yellow, mióta a Coccolino Silk megszűnt
2020. jún. 22. 20:48
 8/10 anonim ***** válasza:
11%
ECET!
2020. jún. 24. 12:56
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Illatos mosópor után minek az öblítő? Ecet! Mire megszárad a ruha, az ecetszag sehol sincs, csak a mosópor illata marad meg.
2020. júl. 18. 17:28
 10/10 anonim válasza:
Mosóparfüm és tavaszi szellő :) imádjuk az illatát. Kevés ecet, víz 10-15 csepp ebből és ennyi. Nyilván nem olyan intenzív az illata mint a flakonba(egyébkent mosódióhoz ajánlják mivel az illatmentes), de pl ha kis szórófejesbe töltöm higítva vízzel akkor be fújok vele mindent is :D.
2020. aug. 9. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!