Melyik a kedvenc öblítőtök?
Most a tavirózsás coccolino-t használtam, de megszokhattam az illatát, így váltanék. Szeretem az intenzív illatokat. A rózsaszínes coccolino-ról van valakinek véleménye? Mert a flakonban kicsit émelyítő volt az illata, kíváncsi lennék, hogy milyen lehet a ruhákon. Ez előtt pedig a lilát használtam.
Köszi előre is, mennek a zöld pacsik.
Ment. De csak mert jót nevettem ;)
Valaki más esetleg?
Köszönöm! :)
Holnap megyek bevásárló-körútra, és beszerzem! :)
Nyári hónapokra ajánlom a lenor-tropicalt. Nagyon tartós az illata, és üde, nyári frissítő illata van.
off:
4. válaszoló! Ezt az öblítőt lehet még kapni bárhol? Csak mert régen használtam már, szerettem, és nemrég venni akartam, de feketében csak rózsásat és lótuszvirágosat találtam mindenhol. Épp nem volt szerencsém, vagy nem sok helyen lehet kapni ezt az illatot?
Kb. egy, másfél hónapja vettem leárazva. Mindjárt két flakonnal, mert sende gyanúm szerint már megint variál a gyártó.
Folyton kivonják a forgalomból azokat az illatokat, amit szeretek :(
Nem tudom mi a fenének kell állandóan teljesen új (és számomra egyre 'meredekebb') illatokkal előállniuk! Legalább 1-2 régit hagyhatnának a választékukban.
sziasztok! köszi a válaszokat. Vettem lenort, de annyira irritálta az orrom.. :(
Arany silan-t használ anyósom, vagyis most már 2 hete nem mert nem talál sehol. Nekem tetszett az illata, csak alig érezhető, de olyan tiszta illatnak tartottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!