Melyik a kedvenc mosószeretek, öblítőtök, amiket szerettek újra venni?
mosószer: nagyon-nagyon sokáig a kék színű perwoll 3D volt a kedvencem illat ár és hatás szempontjából is, de már sehol nem lehet kapni :( rengetegszer újravettem. Most a két kedvencem az ariel color gel és frosh baby gel, ezeket szoktam használni :)
öblítőszer: gyakran nem tudom megvenni, mert elég drágák, de a sanytol fehér virágos fertőtlenítő hatású öblítő és a frosch cotton blossom. Egyébként az összes frosh öblítőt imádom, mert ettől a legpuhábbak a ruhák. A mandulás és a sensitives öblítők is mennyeiek és nem érzem azt, hogy fullasztó lenne vagy túl tömény mégis sokáig a ruhákban marad az illat.
Ami megfizethető árkategória a számomra és imádom az a coccolino happy yellow és a coccolino sensitive. Még a silan sensitivet is nagyon szeretem :) Általábban ezeket az utóbbiakat veszem.
A lenor illatgyöngyök is isteni finom illatúak a bézs színűt szerettem a leginkább. A kéket és a lilát próbáltam még azok is nagyon jók egyébként. Ezeket viszont ritkán veszem újra, mert drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!