Hipo helyett más alternatíva?
Figyelt kérdés
Hipós vízzel mosok fel, ugye a hipónál nem igen létezik jobb fertőtlenítőszer. De egy vegyi cucc, büdös, fröcsköl, a környezetnek se tesz jót. Van valami bio alternatíva, ami ha nem is ennyire, de megközelíti a hipót?2020. jún. 17. 02:35
1/7 anonim válasza:
Felesleges állandóan azzal felmosni.
3/7 anonim válasza:
"hipónál nem igen létezik jobb fertőtlenítőszer" Csak szólók, hogy a hyponak kb a 70-80%-a víz. Nem véletlenül kerül 90 forintba egy liter.
4/7 anonim válasza:
Az ecet nem fertőtlenít, ez tévhit csupán a 8 általános sem elvégzettek részéről.
5/7 anonim válasza:
Ami Bio az nem fertőtlenít, nem tisztít, nem mos stb.
Probáltam bio, vegán mosó és tisztitószerekre átállni, vicc kategória, hatalmas marketing fogás az egész. Én magam sem hittem el amíg nem tapasztaltam.
Egyébkén a hipo semmire sem jó, büdös, csikoz, a ruhákat sárgítja.
6/7 anonim válasza:
HÉ!!!!!!
A felmosáshoz általános tisztítószer, vagy trisó kell. UTÁNA Cilinéne ezerszer elmondta, hogy mennyi hypo kell űhideg vízbe. NEM a hypóvízzel mosod fel a padlót!!! Azzal csak fertőtleníted. És olyan töménységben még csak szaga sincs.
30ml 4%-os hypó + 970ml hideg víz
7/7 anonim válasza:
Használj domestost vagy flóraszeptet
Az is hipokloritos csak tisztítószerrel és nem fröcsköl illatosított...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!