Miért van az, hogy a mosott ruhák szekrényben 1-2 hét múlva büdösek lesznek?
Mivel mosol? Milyen programon? Mennyire vagy izzadós? Milyen anyagú a ruha?
Igen, kuka. Főleg ha gagyi minőségű a ruha. Rengeteg mindentől függ.
De milyen régiek a ruhák?
A hónalj izzadaágot nagyon nehéz eltüntetni, szinte csak aztatással lehet.
Illetve arra nem számíts, hogy egy olyan polót amit heti rendszerességgel hordasz és mosol 5-6 évig fogod hordani.
"Silan öblítő, 40 fokon mosott"
Itt lesz az oka. Mennyi silant szoktál beletenni?
Mikor látott utoljára a géped 90 fokos mosást? Amit leírtál teljesen tipikus, be van rohadva az öblítőtől.
A régi ruhád önmagában nem büdös, de ha a mosógép be van penészedve akkor minden ruhád olyan lesz, a vadi új is. A mosógépet nyitva hagyod mosás után? Penészes, dohos ruhával meg nincs mit tenni, kuka, szóval az összes... igazából a szekrény is...
Mosószer, öblítő szavatossága nem járt le. Max fél kupakkal szoktam, belerakni vagy még kevesebbet. Havonta át szoktam mosni 90 fokon ecettel a gépet. Szerintem a mosógép nem penészes, mindig nyitva hagyom az ajtaját.
A polók egy része lesz ilyen szagú, tényleg mintha a régebbi, többet hordott darabokra lenne jellemző.
Alsógatya, zoknik nem lesznek ilyen szagúak, azokat 60 fokon mosom szintén öblítővel. Lehet, hogy a pólót is 60-on kellene mosni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!